Het is inmiddels zo ongeveer een vast onderdeel van het sollicitatieproces: een assessment. Een voorbeeld hiervan is een Quiris Adviesgroep assessment. Tijdens een dergelijk assessment word je getoetst op een aantal vaardigheden. Deze kunnen te maken hebben met verbaal redeneren, maar het is goed mogelijk dat ook je cijfermatig inzicht getest wordt. Doel hiervan voor de potentiële werkgever is om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten, sterke en minder sterke punten. Als er genoeg overlap is tussen jouw vaardigheden en de vereiste competenties voor een functie, kan een goed gemaakte Quiris Adviesgroep assessment je zomaar een baan opleveren. Vandaar is het aan te raden alvast voor deze test te oefenen via onze assessment trainingen.


logo-quiris-adviesgroep

Inhoudsopgave


  • Over Quiris Adviesgroep
  • Cijfermatig logisch redeneren
  • Inductief redeneervermogen
  • Verbaal redeneervermogen
  • Voorbereiding op Quiris Adviesgroep assessment testen


   Over Quiris Adviesgroep
   De Quiris Adviesgroep is gespecialiseerd in psychologische onderzoeken. Deze onderzoeken bestaan meestal uit een drietal onderdelen: persoonlijkheidsonderzoek, onderzoek naar de intellectuele vaardigheden van de persoon en een onderzoek naar het gedrag. Daarnaast doet de Quiris Adviesgroep ook een hoop op het gebied van coaching en training voor professionals. Tot slot zijn er vier vormen van Quiris Adviesgroep assessments. Deze komen hieronder aan bod (naast het psychologische onderzoek).


   Cijfermatig logisch redeneren
   Potentiële werkgevers willen graag een goed beeld verkrijgen van de capaciteiten van een sollicitant. Dit kan gemeten worden aan de hand van een Quiris Adviesgroep assessment. Zo zijn er selectieassessments aan de hand waarvan de werkgever een goed beeld krijgt van de geschiktheid van een kandidaat voor een functie. Ontwikkelassessments zijn bedoeld voor huidige medewerkers, met als doel bepaalde punten te verbeteren. Potentieelbeoordeling wordt gebruikt om te bekijken of een medewerker voor een andere functie in aanmerking kan komen. Daarnaast zijn er de bouwstenen. Dit zijn de losse onderdelen waaruit een Quiris Adviesgroep assessment kan bestaan. Cijfermatig logisch redeneren is er hier één van. Aan de hand van cijfers dien je vervolgens logische conclusies te trekken.   Inductief redeneervermogen
   Een andere bouwsteen van een Quiris Adviesgroep assessment is het inductief redeneervermogen. Teksten moet je niet alleen begrijpen, maar ook kunnen interpreteren om zo nieuwe kennis te produceren. Dit is het inductief redeneervermogen. Dit is niet alleen een kwaliteit, maar ook een indicator van je doorgroeimogelijkheden.


   Verbaal redeneervermogen
   De laatste bouwsteen die in vele Quiris Adviesgroep assessments terug te vinden is, is het verbaal redeneervermogen. Hierbij krijgt de kandidaat een tekst te lezen. Nadat deze tekst gelezen is, dienen er vragen beantwoord te worden. Deze vragen worden veelal in de vorm van stellingen gegeven. Aan jou de taak om het juiste antwoord te geven.


   Voorbereiding op Quiris Adviesgroep assessment testen
   Door een Quiris Adviesgroep assessment goed te maken, verschaf je jezelf niet alleen een indruk van jouw capaciteiten en vaardigheden. Het kan je ook een prima baan opleveren. Immers maak je een Quiris Adviesgroep vaak als onderdeel van het sollicitatieproces. Door hier goed op te scoren, kun je tonen dat jij de juiste persoon bent voor de functie. Het is dan ook aan te raden je goed voor te bereiden op een Quiris Adviesgroep assessment. Vergelijkbare testen kun je oefenen via  onze assessment training.  Deze toetsen tonen op diverse wijzen overlappingen met een Quiris Adviesgroep assessment, waardoor het zeker aan te raden is om hier een aantal van te maken. Zo ben je optimaal voorbereid op jouw Quiris Adviesgroep assessment.   Nog meer oefenen voor een Quiris Adviesgroep assessment 
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Quiris Adviesgroep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen