Het Royal HaskoningDHV assessment gaat voor verbetering op alle gebieden. Toen Royal Haskoning in 1881 en DHV in 1917 werden opgericht, wisten we nog niet dat we in 2012 zouden fuseren tot Royal HaskoningDHV. Inmiddels zijn onze 6000 medewerkers verspreid over onze vestigingen in 140 landen over de hele wereld.

Inhoudsopgave


  • Het Royal HaskoningDHV assessment maakt het voor iedereen beter
  • Maak jij het beter voor iedereen?
  • Maken wij het samen beter voor iedereen?
  • Maak jij het ergens anders beter?  • Het Royal HaskoningDHV assessment maakt het voor iedereen beter

   Duurzame ontwikkeling van bedrijven en organisaties, daar houden onze engineers en projectmanagers zich mee bezig. In onze branches zoeken we continu naar oplossingen om de samenleving leefbaar te houden. We hanteren geen kortetermijnvisie daarin, ook toekomstige generaties moeten een leefbare samenleving en omgeving hebben.

   De continuïteit aan oplossingsgerichtheid, met die leefbare samenleving op de voorgrond, maar ook een verbetering van de bedrijfsprocessen en –resultaten voor onze klanten, vraagt veel van onze medewerkers. Termen als creativiteit, multidisciplinaire samenwerking en innovatie zitten diepgeworteld in onze medewerkers. Het is voor ons daarom van belang de juiste medewerkers aan te trekken. Hierbij worden wij geholpen door een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

   logo-royal-haskoning


   Maak jij het beter voor iedereen?

   Je start met een online-sollicitatie door jouw motivatie en curriculum vitae voor ons achter te laten bij de vacature die je wilt. Onze recruiters maken een selectie op basis van die motivatie in combinatie met in hoeverre jij aan de eisen van de functie voldoet. Met de beste kandidaten gaan ze in gesprek. Gaat dit gesprek goed, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

   Het assessment begint met veel vragen of jouw persoonlijkheid, waarden en normen, of je in een team kunt werken en jouw toekomstwensen. Analyse hiervan geeft er een goed beeld van of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens krijg je meer vragen en een aantal testen. Hieruit volgt een analyse van jouw vaardigheden, competenties, de punten waarin jij een topper bent en de punten die je nog kunt verbeteren. Voor een aantal functies volgt ook nog een praktijksimulatie, bijvoorbeeld een rollenspel.


   Maken wij het samen beter voor iedereen?


   Bevalt de uitslag van het assessment ons en kom je als beste uit de bus, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek met jouw toekomstige leidinggevende. Als dit gesprek ook goed gaat, doen wij jou een aanbod. Ben je het niet geworden, dan bekijken we samen of een andere functie beter bij jou aansluit en kan je, na een goed gesprek met die leidinggevende, alsnog een aanbod krijgen.

   De uitslag van het assessment geeft ons ook een beeld van de carrière die jij voor ogen hebt, welke stappen jij daarin kunt zetten en wat je daar nog voor moet doen. De uitslag zal dan ook altijd in jouw dossier bewaard blijven en bij elke gelegenheid tot ontwikkeling op zakelijk of persoonlijk vlak geraadpleegd worden.

   afbeelding-samen


   Maak jij het ergens anders beter?

   Besluiten wij op enig moment niet met elkaar verder te gaan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt de uitslag gebruiken om jouw toekomstige zoekacties voor een andere baan gerichter op de functies die bij jouw profiel passen, te doen. Met dit hulpmiddel vergaat het jou bij een andere sollicitatie vast beter.

   Royal HaskoningDHV maakt gebruik van Time to Grow assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Royal HaskoningDHV assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen