Het Schiphol assessment is uitgebreid. Wij zijn in 1916 gestart als een militair vliegveld. In 1919 breidden we uit en werd het vervoer voor andere doeleinden ook aan ons takenpakket toegevoegd. Vandaag de dag hebben wij miljoenen reizigers per jaar en ruim 2100 medewerkers verspreid over allerlei afdelingen aan boord.

Inhoudsopgave


  • Het Schiphol assessment zorgt ervoor dat we op de juiste plaats terecht komen
  • Op welke plaats zit jij juist?
  • Zit jij bij ons juist?
  • Zit je ergens anders beter?  • Het Schiphol assessment zorgt ervoor dat we op de juiste plaats terecht komen

   In Nederland bezitten wij naast Amsterdam Schiphol Airport ook Rotterdam The Hague Airport, Lelystad Airport en hebben wij een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport. Met diverse buitenlandse vliegvelden hebben wij samenwerkingsverbanden die ook gericht zijn op het overdragen van kennis. In een aantal hebben wij ook belangen.

   Onze medewerkers proberen de ervaring van de passagier vanaf het parkeren tot het instappen in het vliegtuig zo positief mogelijk te krijgen. Ook zetten wij ons in om het milieu en de omwonenden zo min mogelijk overlast te bezorgen. Een veelzijdig bedrijf dus met veel mogelijkheden voor onze medewerkers. Waar jouw carrière bij ons jou naar toe vliegt, is grotendeels jouw eigen keuze. Alles begint natuurlijk met de sollicitatieprocedure, waarin wij standaard gebruik maken van een assessment.

   logo-schiphol


   Op welke plaats zit jij juist?

   Solliciteren doe je bij ons online met jouw motivatie en curriculum vitae. Onze recruiters maken een selectie en gaan met de kandidaten, die het beste bij de functie passen, in gesprek. Behoor je tot de beste kandidaten na dit gesprek, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

   Tijdens het assessment worden jou veel vragen gesteld. Hieruit kunnen psychologen een profiel maken met jouw persoonlijkheid, jouw voorkeuren in werksituaties en jouw carrièrewensen. Vervolgens wordt aan de hand van nog meer vragen en een aantal testen bekeken welke vaardigheden en competenties jij hebt. Hierbij komen jouw sterke en minder sterke punten boven water en of en welke ontwikkelingsmogelijkheden jij hebt. Soms gaat een psycholoog met je in gesprek. Bij een aantal functies is voor een juist beeld nodig om te zien hoe jij werkt door je deel te laten nemen aan bijvoorbeeld een rollenspel.


   Zit jij bij ons juist?

   Dankzij de uitslag van het assessment kunnen we goed inschatten welke kandidaten het beste geschikt zijn voor de functie. Met deze kandidaten gaat de manager van de afdeling in gesprek en deze kiest de uiteindelijke kandidaat. Deze kandidaat krijgt een aanbod en kan bij ons aan de slag gaan. Mocht jij niet dé kandidaat zijn voor deze functie, dan kunnen wij samen verder kijken of jij dé kandidaat bent voor een andere functie. Is dit het geval en de manager gaat akkoord, dan kan je alsnog bij ons aan de slag.

   De uitslag van het assessment geeft aan waar jouw krachten liggen en in welke richting wij samen kunnen gaan kijken voor jouw verdere carrière bij ons. Ook bekijken we of hier nog aanvullende opleidingen voor nodig zijn en zo ja welke. Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we op dezelfde manier. De uitslag blijft dus van belang gedurende jouw loopbaan binnen ons bedrijf.

   afbeelding-kandidaten


   Zit je ergens anders beter?

   Komt er geen arbeidsovereenkomst tussen ons tot stand, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt met de uitslag de startknop voor jouw sollicitatie-activiteiten te pakken. Met de uitslag kan jij jouw curriculum vitae op juiste wijze aanpassen en solliciteren op de functie waarmee jij kan vliegen naar de door jou gewenste bestemming.

   Schiphol maakt gebruik van LTP assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Schiphol assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen