Het ThyssenKrupp assessment fuseert. Wij zijn in 1999 ontstaan uit een fusie tussen Thyssen Stahl AG en Krupp Stahl AG. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Essen (Duitsland). Onze activiteiten doen wij wereldwijd en op behoorlijk niveau: wij zijn één van de grootste technologiebedrijven ter wereld.

Inhoudsopgave


  • Het ThyssenKrupp assessment opent deuren
  • Welke deur open jij?
  • Openen wij samen deuren?
  • Gaan we beiden door een andere deur?  • Het ThyssenKrupp assessment opent deuren

   Onze werkzaamheden zijn verdeeld over 5 divisies. Met bijna 160000 collega’s werken we samen in 78 landen wereldwijd. De divisies versterken elkaar door samenwerking. Door het speerpunt van iedere divisie bij iedere divisie te laten, kunnen we van elkaar leren en elkaar aanvullen.

   Onze medewerkers zijn het belangrijkste materiaal waarmee wij werken. Zonder hun inventiviteit en klantgerichtheid waren we niet zo groot geworden. We stimuleren ze dan ook zichzelf verder te ontwikkelen. Ontwikkeling van onze medewerkers is ontwikkeling van ons bedrijf. Gemotiveerde medewerkers zijn medewerkers die zich fijn voelen op de plek waar ze zitten en zich gehoord voelen. Wij maken hierom gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

   logo-thyssenkrupp


   Welke deur open jij?

   Je solliciteert bij ons online, met motivatie en curriculum vitae op een voor jou leuke functie. Onze recruiters maken op basis van geschiktheid voor de vacature een eerste selectie en ontmoeten de beste kandidaten graag voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek vragen wij de kandidaten om deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment begint met vragen over jezelf. Jouw antwoorden geven een goed beeld van jouw persoonlijkheid, de werksituatie waarin jij optimaal functioneert en wat je voor carrièremogelijkheden ziet voor jezelf. Vervolgens krijg je nog meer vragen en een aantal testen. Jouw antwoorden hierop geven aan wat jij kent en kunt. Jouw sterke en verbeterpunten komen naar boven en jouw capaciteiten om jezelf te ontwikkelen naar dat wat jezelf als carrière ziet. Soms is een aanvullend gesprek met een psycholoog nodig om het beeld compleet te maken. Voor sommige functies is het ook nodig om te zien hoe jij doet wat je zegt te kunnen. Dit gebeurt aan de hand van het geven van een presentatie, het oplossen van een praktijksimulatie of het meedoen aan een rollenspel.


   Openen wij samen deuren?

   Nadat wij de rapportage van het assessment intern hebben besproken, is voor ons duidelijk met welke kandidaat wij in deze functie verder willen. Tijd om te kijken of er ook een klik is met het management van de afdeling. Dat gebeurt tijdens een gesprek en als dat naar genoegen verloopt, volgt een aanbod. Ben jij niet de meest geschikte kandidaat, dan kunnen we samen met jou verder kijken of jij voor een andere functie de meest geschikte kandidaat bent. Gaat het gesprek met dat management goed, dan krijg je alsnog een aanbod.

   Wij stimuleren onze medewerkers zich op persoonlijk en vaktechnisch gebied continu te ontwikkelen. De rapportage van het assessment helpt ons daarbij. Wij vinden daar immers in welke punten jij nog aandacht moet geven voordat je kunt doorstromen naar de volgende stap op jouw persoonlijke ontwikkelingsladder.

   afbeelding-samenwerking


   Gaan we beiden door een andere deur?

   Gaan we niet verder met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt de rapportage natuurlijk nog wel tot jouw beschikking. Ga je ermee aan de slag door jouw curriculum vitae te actualiseren of ga je jouw verbeterpunten aanpakken. Welke weg je ook kiest, het opent deuren voor jou op de arbeidsmarkt.

   ThyssenKrupp maakt gebruik van Verschoor & Oudshoorn assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ThyssenKrupp assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen