Data wordt steeds belangrijker. Het stelt werkgevers in staat om beter onderlegde beslissingen te maken. Data kan verkregen worden aan de hand van testen en toetsen, bijvoorbeeld een Verschoor & Oudshoorn assessment. Aan de hand van een dergelijke test kunnen de capaciteiten van zowel huidige als nieuwe medewerkers in kaart worden gebracht. Zo heeft het bedrijf meteen een goed beeld van de kwaliteiten en vaardigheden van een persoon. Dit zal het bedrijf in vele opzichten helpen om betere beslissingen te maken. Bovendien zullen de werkzaamheden van het bedrijf tevens geoptimaliseerd worden.


logo-verschoor-en-oudshoorn

Inhoudsopgave


  • Over Verschoor & Oudshoorn
  • Assessments
  • Teamontwikkeling
  • Coaching
  • Training
  • Voorbereiden op een Verschoor & Oudshoorn assessment


   Over Verschoor & Oudshoorn
   Verschoor & Oudshoorn staat bedrijven bij aan de hand van data. Deze HR organisatie verkrijgt deze data middels een Verschoor & Oudshoorn assessment. Dit assessment kan op meerdere manieren plaatsvinden. Zo kan er een assessment zijn op teamniveau, maar ook op individueel niveau. Ook managers kunnen assessments ondergaan. Voor iedere stroming binnen een bedrijf is er een gepaste Verschoor & Oudshoorn assessment te vinden. Zo kun je hele teams maar ook individuen optimaliseren, om meer gebruik te maken van hun potentie. Een Verschoor & Oudshoorn assessment kan dus echt jouw bedrijf verbeteren.


   Assessments
   Aan de hand van Verschoor & Oudshoorn assessments kunnen diverse elementen in beeld gebracht worden. Ten eerste kunnen de kwaliteiten van individuen in beeld gebracht worden. Ook de werking binnen teams kan in beeld gebracht worden. Zo zie je al snel wat wel en wat niet werkt. Aan de hand van de gestelde verbeterpunten kan de werking binnen een team verbeterd worden. Het hele bedrijf zal beter gaan functioneren wanneer er verbeteringen ingevoerd worden op basis van een Verschoor & Oudshoorn assessment.


   Teamontwikkeling
   Voor bedrijven is het van groot belang dat teams op een optimale manier kunnen werken. Helaas is dit niet altijd het geval. Een Verschoor & Oudshoorn assessment legt de pijnpunten bloot. Aan de hand van deze testen zal blijken welke kwaliteiten van individuen in het voordeel zijn van een team, en welke niet. Deze minpunten zijn gelijk ook de verbeterpunten. Zo zal de werking van het team geoptimaliseerd kunnen worden.


   Coaching
   Ook op individueel vlak staat Verschoor & Oudshoorn werknemers bij. Dit doet het onder meer aan de hand van coaching. Uit een Verschoor & Oudshoorn assessment komen een aantal resultaten naar boven. Dit kunnen sterke punten zijn, maar ook minder sterke punten. Deze kwaliteiten kunnen overlapt worden met je functie, om te zien of je wel bij deze functie past of dat het misschien beter is dat je op zoek gaat naar een andere functie. De mindere punten zijn je verbeterpunten. Door deze te verbeteren, toon je meteen jouw groeipotentie.


   Training
   Verschoor & Oudshoorn vindt het van beland dat iedereen zichzelf kan blijven verbeteren. Daarnaast wil deze organisatie individuen helpen wanneer het even wat minder gaat. Trainingen kunnen je hierin bijstaan. Deze trainingen kunnen gaan over diverse facetten die bij een functie horen.


   Voorbereiden op een Verschoor & Oudshoorn assessment Hier vind je vergelijkbare tests, zodat je ongeveer weet wat er van je verwacht wordt.   Nog meer oefenen voor een Verschoor & Oudshoorn assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.


   Zowel als een huidige medewerkers of als een huidige sollicitant kun je de vruchten plukken door een Verschoor & Oudshoorn assessment goed te maken. Ten eerste toont een Verschoor & Oudshoorn assessment je goede kwaliteiten. Wie weet blijkt wel dat er doorgroeimogelijkheden zijn binnen je bedrijf. Het kan je dus een betere baan opleveren. Bovendien kun je op deze manier pijnpunten binnen een team ontdekken. Zo kan de teamontwikkeling verbeterd worden. Als sollicitant kun je, door een Verschoor & Oudshoorn assessment goed te maken, een mooie functie scoren. Meer redenen heb je niet nodig om alvast voor deze test te oefenen via onze assessment training.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Verschoor & Oudshoorn assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen