Het Universiteit Utrecht assessment gaat voor onderwijs en onderzoek. Wij zijn ontstaan in 1634 en als Universiteit Utrecht geopend in 1636. Naast universitair onderwijs, beschikken wij ook over graduate schools en opleidingsinstituten. Een aantal universitaire bachelor- en masterstudies worden Engelstalig aangeboden. Daarnaast houden wij ons bezig met onderzoek.

Inhoudsopgave


  • Het Universiteit Utrecht assessment past zich aan
  • Ben jij flexibel en professioneel?
  • Zijn wij samen flexibel en professioneel?
  • Gaan wij niet samen?  • Het Universiteit Utrecht assessment past zich aan

   Onze universitaire studies passen zich continu aan de vraag vanuit het bedrijfsleven en vanuit de studenten aan. Een student kan, binnen gestelde grenzen, naast de basisstof extra vakken volgen. Onze bacheloropleidingen geven aan onze studenten een brede basis om ze vervolgens de mogelijkheid tot verdieping in een specialisme tijdens de masteropleiding te geven.

   Deze manier van lesgeven vergt een grote mate van flexibiliteit en professionaliteit van onze docenten. Onze 6000 medewerkers zorgen voor optimaal resultaat op het gebied van lesgeven en onderzoek. Wij faciliteren onze medewerkers hierin door ze te stimuleren zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Hierbij worden wij geholpen doordat wij in de sollicitatieprocedure een assessment hebben.

   logo-universiteit


   Ben jij flexibel en professioneel?

   Leuke vacature gevonden op onze site? Solliciteer dan online door jouw motivatie en curriculum vitae te uploaden. Onze recruiters bekijken met zorg of je een geschikte kandidaat bent en nodigen je bij gebleken geschiktheid uit voor een kennismakingsgesprek. Gaat dit gesprek goed, dan nodigen wij jou uit om een assessment te gaan doen.

   Het assessment begint met vragen. Jouw antwoorden op deze vragen geven ons een impressie van jouw persoonlijkheid, waarden en normen en jouw persoonlijke doelen. Vervolgens krijg je vragen in combinatie met een aantal testen. Uit deze antwoorden kunnen wij jouw vaardigheden en competenties herleiden. Ook de punten die ons beider aandacht in de toekomst nodig hebben, zullen hier naar voren komen. Soms is een gesprek met een psycholoog nodig om het totale plaatje compleet te maken. Bij een aantal functies is het ook nodig om te zien hoe jij jouw kunnen in de praktijk brengt. Je kunt dan denken aan het geven van een presentatie of het deelnemen aan een rollenspel.


   Zijn wij samen flexibel en professioneel?

   De uitslag van het assessment geeft aan of jij binnen onze organisatie past en of de functie door jou goed uitgevoerd kan worden. Is dit beide het geval, dan ga je in gesprek met jouw mogelijk toekomstige teamleider. Na dit gesprek nemen wij de beslissing over wie wij een aanbod doen. Pas je bij ons, maar past een andere kandidaat beter bij deze functie, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor een andere functie.

   De uitslag van het assessment geeft goed weer welk doel jij in jouw carrière wilt bereiken. Ook geeft het de punten van aandacht en jouw mogelijkheden tot verdere ontwikkeling weer. Hierom zal de uitslag ook in de toekomst nog vaak bekeken worden om te staven welke ontwikkeling voor jou op enig moment een relevante is.

   afbeelding-flexibiliteit


   Gaan wij niet samen?

   Als we besluiten niet verder te gaan met elkaar, dan vernietigen wij uiterlijk 4 weken na het afsluiten van de procedure jouw gegevens. Jij kunt de door jou verkregen kennis uit het assessment toepassen in jouw curriculum vitae en bij jouw zoektocht naar een andere baan die welk bij jouw profiel past.

   Universiteit Utrecht maakt gebruik van Vidacto assessment. 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Universiteit Utrecht assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen