Het Utrechtzorg.nl assessment brengt werkgevers en werknemers samen. Wij brengen werkgevers in de geestelijke gezondheidszorg, de maatschappelijke opvang en beschermd wonen samen met medewerkers die willen werken en leren. Dit doen wij voor de regio Utrecht, Gooi & Vechtstreek en Amersfoort.

Inhoudsopgave


  • Het Utrechtzorg.nl assessment leert je werken
  • Hoe werk jij?
  • Werken wij hetzelfde?
  • Werken we niet hetzelfde?  • Het Utrechtzorg.nl assessment leert je werken

   Wij willen de balans op de arbeidsmarkt voor zorg- en welzijn brengen. Het samenbrengen van werkgever en student doen wij door samen te werken met diverse partijen. Wij zijn een initiatief van Utrechtzorg, die hetzelfde doet door het samenbrengen van werkgever en medewerkers.

   Een uitdagende functie in de zorg- en welzijnsbranche voor de student in die branche vinden, daar zijn wij specialist in. Wij doen dit met een team van enthousiaste medewerkers. Wij geven onze medewerkers op hun beurt de mogelijkheid zichzelf op persoonlijke en vaktechnisch gebied verder te ontplooien. Wij maken dan ook gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.
   Hoe werk jij?

   Via de sollicitatiebutton bij een vacature op onze site stel je de sollicitatieprocedure bij ons in werking. Je uploadt jouw motivatie en curriculum vitae en wacht onze reactie af. Onze recruiters gaan met alle reacties aan de slag en selecteren de beste kandidaten voor een eerste gesprek. Gaat dit gesprek voor beide partijen naar wens, dan ga je door naar de volgende ronde. In deze ronde vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Wij maken gebruik van een online-assessment, waarbij de inrichting van de test aangepast is aan de functie waarop jij hebt gesolliciteerd. Je kunt het assessment op een plaats en tijd naar keuze doen, zolang je maar rustig achter een computer met internet kunt werken. Het assessment begint met vragen. Jouw antwoorden daarop geven ons een indruk van jouw persoonlijkheid, jouw drive en jouw ambities. Overkoepelende vraag hierbij is of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens ga je aan de slag met vragen en testen. Hiermee worden jouw vaardigheden en competenties getoetst. Ook komen jouw sterke en minder sterke punten naar voren. Hierbij is de centrale vraag of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt.


   Werken wij hetzelfde?

   In de uitslag van het assessment lezen wij of jij binnen onze organisatie past en of de jij de vacature op een goede wijze in kunt vullen. De beste kandidaat nodigen wij uit voor een gesprek met de leidinggevende van het team waarin deze vacature open staat. Gaat dit gesprek goed, dan volgt een aanbod. Blijkt een andere kandidaat meer geschikt voor de functie dan jij, dan kunnen we eventueel in onze andere vacatures kijken of er een geschikte voor jou tussen zit. Is dit het geval, dan volgt een gesprek met die leidinggevende en bij wederzijdse goedkeuring volgt een aanbod.

   Het assessment vormt voor ons een belangrijk uitgangspunt voor jouw verdere ontwikkeling. Op basis van de gegevens hieruit kunnen wij samen goed bepalen welke stappen in jouw ontwikkeling jij het beste kunt nemen en zodoende in de richting van jouw ambities kunt gaan werken.

   afbeelding-goedkeuring


   Werken we niet hetzelfde?

   Gaan we geen arbeidsrelatie met elkaar aan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt de uitslag van het assessment gebruiken om jezelf beter in de arbeidsmarkt te plaatsen. Bijvoorbeeld door jouw curriculum vitae bij te werken of door jouw werkwijze te veranderen door bijscholing.

   Utrechtzorg.nl maakt gebruik van HRorganizer assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Utrechtzorg.nl assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen