Het UWV assessment verzorgt de werknemersverzekeringen. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de werknemersverzekeringen, de Wajong, de ziektewet, de arbeidsongeschiktheidswet voor zelfstandigen en de wet zorg en arbeid. De beoordeling van het recht op en de hoogte en duur van de uitkering ligt bij ons. Ook verzorgen wij de uitbetaling.

Inhoudsopgave


  • Het UWV assessment gaat voor het hervatten van werkzaamheden
  • Leid jij alles in goede banen?
  • Leiden wij samen alles in goede banen?
  • Nemen wij apart de leiding over onze paden?  • Het UWV assessment gaat voor het hervatten van werkzaamheden

   Wij helpen Nederlanders zonder werkgever, maar met werkpotentie, om weer aan het werk te komen. Daarvoor schakelen wij, indien nodig, onze partners in. Ook hebben wij een eigen onderdeel dat werknemers en werkgevers met elkaar in contact brengt. Onze innende taak van de premies is in 2006 overgenomen door de Belastingdienst.

   Onze medewerkers zetten zich in op alles voor de uitkeringsgerechtigden, de potentiële werkgevers en de samenleving als geheel in goede banen te leiden. Wij geven onze medewerkers alle stimulans om zich verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Om iedere medewerker een juiste plaats binnen onze organisatie te geven, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

   logo-UWV


   Leid jij alles in goede banen?

   Je kunt bij ons online solliciteren, door een motivatie met curriculum vitae achter te laten bij een functie die jou leuk lijkt. Onze recruiters maken een selectie uit alle reacties en nodigen de beste kandidaten uit voor een gesprek. Is het gevoel na dit gesprek goed, dan nodigen wij jou uit voor het maken van een assessment.

   Het hele assessment kan je digitaal doen, op een plaats en moment wat jou schikt en waar je de beschikking hebt over een computer met internet. Het assessment begint met vragen. Vragen waaruit jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke voorkeuren van werken en jouw ambities afgeleid kunnen worden. Vervolgens laat jij aan de hand van vragen en testen jouw vaardigheden en competenties zien. Ook blijkt welke punten sterk en minder sterk in jou vertegenwoordigd zijn.


   Leiden wij samen alles in goede banen?

   Uit de uitslag van het assessment blijkt of wij bij elkaar passen en of de functie waarop jij gesolliciteerd hebt ook bij jou past. Wij brengen de beste kandidaat met deze eigenschappen in contact met de leiding van het team waarin je komt te werken. Gaat dat gesprek goed, dan doen wij jou een aanbod. Ben je niet de uitgekozen kandidaat, dan kijken we samen naar andere openstaande vacatures en of daar een match met jouw mogelijkheden in zit. Is dit het geval en het gesprek met die leiding gaat goed, dan krijg je alsnog een aanbod.

   We hebben veel verschillende functies binnen ons bedrijf. Aan de hand van het assessment en jouw ambities kunnen we goed bepalen welke punten jij aandacht kunt gaan geven om steeds meer naar jouw ambities toe te groeien. Zo zien we eenvoudig welke cursus jij bijvoorbeeld als eerste zou kunnen volgen.

   afbeelding-leiden


   Nemen wij apart de leiding over onze paden?

   Gaan we niet met elkaar verder, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met behulp van de uitslag van het assessment de leiding nemen over het verloop van jouw sollicitatie-activiteiten. Ga je eerst jouw vaardigheden verbeteren met de aangegeven punten of solliciteer je gelijk op een functie die naadloos bij jouw profiel past?

   UWV maakt gebruik van Ixly assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in UWV assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen