Het Verkade assessment gaat op in een groter geheel. Wij zijn in 1886 opgericht in Zaandam. Sinds 2014 zijn wij onderdeel van pladis Global. Wij vinden een duurzame productie voor ons bedrijf belangrijk. Wij willen natuurlijk niet alleen voor de innerlijke mens, maar ook voor de toekomstige mens zorgen.

Inhoudsopgave


  • Het Verkade assessment gaat internationaal
  • Wil jij carrière maken?
  • Kan jij carrière maken bij ons?
  • Maak jij ergens anders carrière?  • Het Verkade assessment gaat internationaal

   Ondanks onze overname hebben we de mogelijkheid om onze vertrouwde producten in Nederland te blijven produceren. Daarnaast hebben wij een groot internationaal bedrijf achter ons staan en dat biedt voordelen. Zo kunnen wij onder andere gebruik maken van de knowhow van pladis Global.

   Wij hebben in Nederland ruim 300 medewerkers die zich iedere dag opnieuw inzetten om ons bedrijf te laten groeien. Naast de kans om bij een groot internationaal bedrijf te werken, bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen en (internationaal) carrière te gaan maken. Het begint allemaal tijdens de

   sollicitatieprocedure, waarvan een assessment standaardonderdeel is.

   logo-verkade


   Wil jij carrière maken?

   Je solliciteert bij ons online door bij een voor jou interessante vacature jouw motivatie met curriculum vitae achter te laten. Na ontvangst van alle reacties maken wij een eerste selectie en gaan in gesprek met de beste kandidaten. Als dat gesprek goed gaat, ga je verder door deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment begin met een analyse van jouw persoonlijkheid, innerlijke drive en toekomstvisie. Dit doen wij aan de hand van de antwoorden van jou op allerlei vragen. Vervolgens willen we graag jouw vaardigheden en competenties ontdekken door jouw antwoorden op nog meer vragen en testen te analyseren. Hieruit volgen ook jouw goed ontwikkelde kwaliteiten en nog te ontwikkelen kwaliteiten. Een gesprek met een psycholoog maakt het beeld van jou compleet. Voor sommige functies willen we ook graag een beeld krijgen van hoe jij jouw vaardigheden toepast. Je gaat dan deelnemen aan een praktijksimulatie en/of een rollenspel.


   Kan jij carrière maken bij ons?

   Het verslag van het assessment geeft aan of jij binnen ons team past en of jij geschikt bent voor de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt. Wij nodigen de beste kandidaat uit voor een afsluitend gesprek met de manager van de afdeling waar de vacature is. Dan is het erop of eronder: gaat dit gesprek goed, dan doen wij jou een aanbod. Ben jij niet de beste kandidaat, dan bekijken we samen andere vacatures en jouw geschiktheid daarvoor. Daar kan dus alsnog een gesprek met een manager en een aanbod uit voortvloeien.

   Het verslag van het assessment hanteren wij als naslagwerk in jouw personeelsdossier. Telkens wanneer de persoonlijke of vaktechnische ontwikkeling ter sprake komt, zullen wij dit raadplegen. Ook zodra zich een mogelijkheid van groei naar een andere functie voordoet, zullen wij het verslag raadplegen over de ondernemen actie.

   afbeelding-carriere


   Maak jij ergens anders carrière?

   Gaan we niet verder met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt jouw eigen ontwikkelingspad lezen in de uitslag en dat desgewenst gaan volgen om dichter bij jouw ambities te komen. Ook kan je met een vernieuwde curriculum vitae carrière gaan maken in een functie die naadloos aansluit bij jouw profiel.

   Verkade maakt gebruik van Menea assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Verkade assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen