Het VodafoneZiggo assessment groeit door fusie. In 1995 begint ons verhaal, in de vorm van Vodafone als aandeelhouder van de Nederlandse markt betredende Libertel. Ziggo krijgt naamsbekendheid in Nederland door een fusie in 2008. Door een fusie van Vodafone en Ziggo in 2017 hebben we onze huidige vorm en naam gekregen.

Inhoudsopgave


  • Het VodafoneZiggo assessment zorgt voor bereikbaarheid
  • Hoe groei jij?
  • Groeien wij samen?
  • Groeien we uit elkaar?  • Het VodafoneZiggo assessment zorgt voor bereikbaarheid

   Wij bieden in Nederland televisie, internet en telefonie aan. We leggen contact tussen mensen door internet en telefonie, ongeacht plaats en tijd. We brengen onze klanten het nieuws en ontspanning door internet, telefonie en televisie, ongeacht plaats en tijd. We helpen bedrijven met de invoering van digitale processen.

   Groei van ons betekent nog meer contacten leggen, nog meer verbeteringen in de bedrijfsvoering van onze klanten. We kunnen dit alleen met inventieve medewerkers met actuele kennis. Wij stimuleren hierom onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen. Ook carrièremogelijkheden zijn daarmee voor onze medewerkers bereikbaar. Om iedereen op de juiste plaats te hebben, maken wij daarom gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

   logo-vodafoneziggo


   Hoe groei jij?

   Je reageert bij ons online op een uitdagende functie door jouw motivatie en curriculum vitae te uploaden. Wij bekijken alle reacties grondig en kiezen ervoor om met de beste kandidaten in gesprek te gaan. Als dit gesprek voor alle partijen goed verloopt, gaan we naar de volgende fase van de sollicitatieprocedure: het assessment.

   Het assessment begint met een heleboel vragen over jou. We krijgen zo een beeld van jouw persoonlijkheid, waar jij jouw motivatie vandaan haalt en wat je daarvoor nodig hebt en wat je wilt bereiken in jouw carrière. Vervolgens krijg je nog meer vragen en testen. Deze fase geeft een beeld van jouw vaardigheden en competenties. Ook jouw sterke en zwakke punten komen hierbij naar voren. Soms is een aanvullend gesprek met een psycholoog nodig. Bij sommige functie is meer nodig: je gaat dan deelnemen aan een praktijksimulatie of je geeft een presentatie. We kunnen dan zien hoe jij jouw vaardigheden in de praktijk brengt.


   Groeien wij samen?

   De uitslag van het assessment laat ons zien of jij binnen ons team past en of jij geschikt bent voor de functie. De beste van deze kandidaten gaat in gesprek met de toekomstige manager. Is dit voor beide partijen positief, dan komt de arbeidsovereenkomst op tafel. Wordt deze functie het niet voor jou, dan bespreken wij jouw mogelijkheden in andere vacatures. Je wordt bij geschiktheid voorgesteld aan de manager en als dat goed gaat, krijg jij alsnog een arbeidsovereenkomst.

   De uitslag van het assessment zal als rode draad door jouw carrière bij ons lopen. Het geeft ons beiden een goed beeld van de cursussen die jij het beste zou kunnen volgen en geeft ook jouw geschiktheid voor een eventuele carrièrestap aan. Op deze manier werken we samen naar de uitkomst van jouw ambitie toe.

   afbeelding-samen-groeien


   Groeien we uit elkaar?

   Is er geen mogelijkheid voor een arbeidsovereenkomst voor jou, dan vernietigen wij jouw gegevens. Jij kunt met de uitslag van het assessment aan de gang. Solliciteer jij op een functie waarbij jouw profiel naadloos aansluit of ga je gerichte cursussen volgen om zelfstandig naar jouw ambitie toe te groeien?

   VodafoneZiggo maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in VodafoneZiggo assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen