Het Wilgaerden assessment wil wel oud zijn. Iedereen wil oud, niemand wil oud zijn. Samen met onze meer dan 2300 medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en vakantiekrachten proberen wij de oude dag van onze patiënten leuk te laten zijn. Wij zijn werkzaam in de thuiszorg, maar ook in onze woonzorgcentra.

Inhoudsopgave


  • Het Wilgaerden assessment doet meer dan zorg alleen
  • Hoe betrokken ben jij?
  • Zijn wij betrokken bij elkaar?
  • Gaan we niet samen?  • Het Wilgaerden assessment doet meer dan zorg alleen

   Wij willen het leven van mensen die ouder worden zo lang mogelijk zelfstandig en in de eigen woonomgeving ondersteunen. Dit doen wij in nauwe samenspraak en afstemming met alle bij onze patiënt betrokken personen. Mocht het minder goed gaan, dan is een zelfstandige (zorg)appartement mogelijk, en als ook dat niet meer kan, kunnen wij u verzorgen een woonzorgcentrum.

   Onze medewerkers zijn betrokken bij onze patiënten. Dat stimuleren wij ook, want met de zuivere zorg houdt het bij ons niet op. We stimuleren onze medewerkers ook om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dit kan tijdens de dagelijkse werkzaamheden of in de vorm van een cursus. Om onze medewerkers een juiste plaats in onze organisatie te geven, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-wilgaerden


   Hoe betrokken ben jij?

   Als je bij ons wilt werken, of leren en werken, kan je dit online laten weten door met jouw motivatie en curriculum vitae te solliciteren op een leuke vacature. Wij bekijken jouw informatie en gaan met de beste kandidaten een kennismakingsgesprek aan. Als we na dit gesprek beiden door willen, ga je een assessment doen.

   Het assessment dat je gaat doet is volledig online en dus volledig thuis, of op een andere plaats waar jij dat fijn vindt, te maken. Je begint met allerlei vragen over jezelf te beantwoorden. Hieruit worden belangrijke gegevens over jouw persoonlijkheid, motiverende factoren en ambities gefilterd. Vervolgens krijg je meer vragen en testen. Op basis van jouw antwoorden worden jouw vaardigheden, competenties en sterke en minder sterke punten duidelijk.


   Zijn wij betrokken bij elkaar?

   Op basis van het assessment weten wij of jij binnen het team met de vacature past en of de jij ook de juiste persoon bent om de vacature in te vullen. De beste kandidaat stellen wij voor aan de teamleider. Is hier ook een klik, dan doen wij jou een aanbod. Word jij niet geselecteerd, dan kunnen wij samen kijken naar andere vacatures en jouw geschiktheid daarvoor. Zo kan alsnog een aanbod gedaan worden.

   De uitslag van het assessment geeft voor ons aan welke kansen jij het beste kunt benutten en in welke volgorde om verder te komen in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw carrière. We stimuleren jou om te groeien om uiteindelijk jouw ambities waar te kunnen maken.

   afbeelding-betrokkenheid


   Gaan we niet samen?

   Gaan we niet samenwerken, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met de uitslag van het assessment jouw curriculum vitae een goede update geven of jouw minder sterke punten sterker maken. Ook kan je de weg naar het waar maken van jouw ambities gaan volgen en de juiste cursussen gaan volgen. In ieder geval heb je de tools in handen om ergens anders een betrokken medewerker te kunnen worden.

   Wilgaerden maakt gebruik van PiCompany assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Wilgaerden assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen