Het Yer assessment legt internationale contacten. Wij brengen werkgevers en werknemers in contact met elkaar op nationaal en internationaal niveau. De werknemers waar wij ons op richten zijn professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel, in elke fase van hun carrière.

Inhoudsopgave


  • Het Yer assessment zorgt voor goede medewerker
  • Hoe is jouw kennis?
  • Zorgen we samen voor goede medewerkers?
  • Worden we geen goede teamleden?  • Het Yer assessment zorgt voor goede medewerkers

   Wij begeleiden door onze ervaren, branche specialistische medewerkers de professionals in de beslissingen en acties die een nieuwe stap in hun leven betekent. Onze medewerkers kunnen daarnaast de werkgevers adviseren en in overleg met hen de beste wervingsstrategie inzetten.

   Goede medewerkers benaderen, de juiste werknemer bij de juiste werkgever vinden zijn dus de dagelijkse uitdagingen van onze eigen medewerkers. Specialistische kennis van de branche waarin jij de professionals zoekt is daarbij een must. Voor onze medewerkers is het alleen daarom al van belang dat zij zich continu blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op vaktechnisch gebied. Om iedereen bij ons op de juiste plaats te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

   logo-yer


   Hoe is jouw kennis?

   Je kunt jouw motivatie en curriculum vitae online achterlaten bij een vacature die jou wat lijkt. Wij bekijken jouw gegevens en nodigen de beste kandidaten uit voor een gesprek. Gaat dit gesprek goed, dan ga je naar de volgende ronde en vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment dat je gaat doen, is volledig online. Je begint met het beantwoorden van allerlei vragen over jezelf, wat jij nodig hebt in een baan om gemotiveerd te blijven en welke carrière jij voor jezelf voor ogen hebt. Vervolgens beantwoord je meer vragen en doe je een aantal testen. Met jouw antwoorden op deze vragen en testen komen jouw vaardigheden en competenties aan het licht. Ook krijgen we inzicht in jouw sterke en minder sterke punten en jouw veranderkracht.


   Zorgen we samen voor goede medewerkers?

   Dankzij de uitslag van het assessment hebben wij goed voor ogen of jij binnen ons team past en of jij ook de juiste specialist voor de functie bent. De beste kandidaat stellen wij voor aan onze teamleider. Als er een goede klik is tijdens dat gesprek, dan kunnen we de arbeidsvoorwaarden bespreken en jou een aanbod doen. Mocht je wel binnen ons team passen, maar niet de beste kandidaat voor deze functie zijn, dan kunnen we eventuele andere vacatures met jou bespreken.

   De uitslag van het assessment zal voor ons beiden altijd een belangrijk document in jouw personeelsdossier blijven. Jouw ontwikkelingstrajecten kunnen we perfect aanpassen aan de uitslag. Ook kunnen wij jouw (aangepaste) profiel steeds opnieuw bekijken en zo jouw carrièrestappen goed begeleiden.

   afbeelding-top-medewerkers


   Worden we geen goede teamleden?

   Besluiten we niet verder te gaan met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Met de uitslag van het assessment in jouw handen kan je aan de slag met jouw eigen ontwikkeling door de geadviseerde punten van jezelf te verbeteren of gerichte cursussen te gaan volgen. Je kunt op basis van het functieprofiel in een vacature goed inschatten of jij bij die specifieke een goede medewerker kunt worden.

   Yer maakt gebruik van Ixly assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Yer assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen