Het Zorg aan zet assessment verbetert de arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd in Limburg en zetten ons in om de arbeidsmarkt van de branche zorg en welzijn te verbeteren. Het is een actueel landelijk probleem. Zaken als hoe houden wij ons personeel tevreden en de werklast binnen de perken spelen hierin een rol.

Inhoudsopgave


  • Werken aan een oplossing dankzij het Zorg aan zet assessment
  • Werk jij mee aan een oplossing?
  • Werken we samen aan een oplossing?
  • Vind jij een andere oplossing?  • Werken aan een oplossing dankzij het Zorg aan zet assessment

   Als organisatie adviseren wij werkgevers hoe met dit vraagstuk om te gaan, maar ook brengen wij werkgevers onderling bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Daarnaast hebben wij een site om ook potentiële werknemers in contact te brengen met werkgevers.

   Onze medewerkers zetten zich in voor een maatschappij die in de toekomst ook de zorg biedt die we nodig hebben. Wij zorgen daarom goed voor onze medewerkers. Onder andere door ze te stimuleren zichzelf te ontwikkelen, zowel privé als zakelijk gezien. Dit begint al tijdens de sollicitatieprocedure, waarbij wij gebruik maken van een assessment.

   logo-zorg-aan-zet


   Werk jij mee aan een oplossing?

   Zie je een leuke vacature op onze site, solliciteer dan via de button en door het uploaden van jouw motivatie met curriculum vitae. Wij selecteren uit alle reacties de beste kandidaten en nodigen ze uit voor een kennismakingsgesprek. Gaat dit gesprek voor beide partijen naar behoren, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment dat wij jou vragen om te doen is een online assessment. Je kunt dit doen wanneer en waar je wilt, de enige voorwaarde is dat je een computer met internetverbinding tot je beschikking hebt. Je geeft antwoord op allerhande vragen over jezelf. Uit deze antwoorden kunnen we belangrijke informatie omtrent jouw persoonlijkheid, jouw motivatie en jouw toekomstwensen halen. De centrale vraag hierbij is of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens krijg je nog meer vragen en testen. Hieruit kunnen we opmaken wat jouw vaardigheden, competenties, sterke en ontwikkelpunten zijn en of jouw toekomstwensen haalbaar zijn. De centrale vraag voor dit stuk van het assessment is of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt.


   Werken we samen aan een oplossing?

   De uitslag is binnen en het is duidelijk wie de beste kandidaat is. Deze kandidaat gaat in gesprek met de teamleider van de afdeling met de vacature. Gaat dit gesprek ook goed, dan kunnen we de arbeidsovereenkomst tekenen. Ben jij niet de gekozen kandidaat, dan kunnen we bekijken of een andere vacature beter bij jou past. Is dit het geval, dan ga jij ook in gesprek met de betreffende leidinggevende en bij een goed gesprek volgt ook de arbeidsovereenkomst. De uitslag van het assessment zal telkens bij vraagstukken omtrent opleidingen en carrièremogelijkheden uit het personeelsdossier gehaald worden.

   afbeelding-oplossing


   Vind jij een andere oplossing?

   Komt er geen arbeidsovereenkomst, dan vernietigen wij jouw gegevens. Jij kunt op basis van de uitslag van het assessment een goede inventarisatie voor jezelf maken: welke opleidingen kan ik het beste gaan volgen? Is mijn curriculum vitae up to date of kan ik bepaalde punten aanpassen aan de uitslag? Welke functie sluit aan op mijn profiel? Je kunt het zodoende gebruiken om de oplossing voor jezelf te vinden op weg naar jouw toekomstwensen.

   Zorg aan zet maakt gebruik van HRorganizer assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Zorg aan zet assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen