Soms kan je loopbaan een nieuwe impuls gebruiken. In de meeste gevallen heb je dit nodig wanneer je op zoek bent naar werk, maar ook als je het gevoel hebt dat je vast zit bij je huidige baan kun je een nieuwe richting gebruiken. Aob Compaz is een organisatie die je helpt en adviseert over wat het beste bij je past. Door middel van diverse assessments stellen zij vast welke loopbaan bij je past en voor welke functie je geschikt bent. Wil je uitblinken bij dergelijke assessments? Dan is het een aanrader om de testen en assessments van www.capaciteitentestoefenen.com eens te oefenen. Op deze website vind je een grote variëteit aan capaciteitentests en assessments, bestemd voor uiteenlopende doelgroepen. Er is dus voor iedereen iets nuttigs te vinden.


logo-Aob-Compaz

Inhoudsopgave


  • Over Aob Compaz
  • Loopbaanontwikkelassessments
  • Functiegeschiktheidsassessments
  • Voorbereiding op het Aob Compaz assessment  • Over Aob Compaz

   Aob Compaz beschrijft zichzelf als een onafhankelijke aanbieder van diagnostiek en advisering. Zij helpen jou bij het vinden van de juiste richting als het gaat om jouw loopbaan. Hierbij wordt gekeken naar de werkplek, arbeid en scholing die eventueel bij jou zou passen. Aob Compaz is dan ook voor een brede doelgroep. Of je nu jong of oud bent, een opleiding of een baan zoekt, nog werk hebt of werkzoekende bent, iedereen kan voor advies terecht bij Aob Compaz.


   Loopbaanontwikkelassessments

   Voor studenten en starters is de loopbaanontwikkelassessment van Aob Compaz een ideale manier om te bekijken hoe je jouw loopbaan wilt ontwikkelen. Ook wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit bij je huidige baan, is het een goed idee om een loopbaanontwikkelassessment te maken. Zo kun je zien wat jouw mogelijkheden zijn binnen jouw huidige richting. Voor jongeren is het een goede manier om te zien waar hun loopbaan hen kan krengen, mochten ze een bepaalde richting gaan volgen. Aob Compaz helpt hen hier graag bij. Zij analyseren de resultaten, waarna een advies volgt.


   Functiegeschiktheidsassessments

   Daarnaast kun je de functiegeschiktheidsassessment van Aob Compaz maken. Bij deze assessment beantwoord je diverse vragen over jezelf en je huidige functie. Op basis hiervan volgt een beoordeling. Hoe geschikt ben jij voor deze functie? De resultaten zullen dit tonen. Aob Compaz geeft je advies op maat gebaseerd op de resultaten van deze test. Ook als blijkt dat je misschien niet geheel past bij je huidige functie, is dit goed om te weten. Dit is misschien even een tegenvaller, maar je weet dan wel waar je aan toe bent. Aob Compaz zal je vervolgens helpen om een passende functie te vinden die beter aansluit op jouw capaciteiten.


   Voorbereiding op het Aob Compaz assessment

   Assessments kunnen leiden tot onzekerheid. Een dergelijke test blijft toch spannend om te maken. Daarom is het slim om van tevoren al wat vergelijkbare test te oefenen via www.capaciteitentestoefenen.com. Op deze websites vind je test die vergelijkbaar zijn met de tests van Aob Compaz. Zo krijg je een beter beeld van je sterke en zwakke punten, wat je duidelijkheid geeft. Daarnaast ben je hierdoor een stuk beter voorbereid wanneer je daadwerkelijk de test van Aob Compaz gaat maken.

   Icoon-voorbereiding

    

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Aob Compaz assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen