De werknemer van tegenwoordig gaat een uitdagend sollicitatieproces tegemoet wanneer deze op zoek is naar een nieuwe functie. Een CV plus een motivatiebrief voldoen allang niet meer voor de werkgevers van tegenwoordig. Inmiddels is het vrij standaard dat je een test dient te maken om jouw kwaliteiten en vaardigheden te etaleren. Zo kan de werkgever kijken in welke mate deze overeenkomen met de vereiste competenties van een functie. Een goed voorbeeld hiervan is het Leeuwendaal assessment. Het is dus van groot belang deze zo goed mogelijk te maken. Gelukkig kun je voor een Leeuwendaal assessment oefenen via onze assessment training.


logo-leeuwendaal

Inhoudsopgave


  • Over Leeuwendaal assessments
  • Kwaliteit
  • Aandachtspunten
  • Groeimogelijkheden
  • Loopbaanwensen
  • Voorbereiding op een Leeuwendaal assessment


   Over Leeuwendaal assessments
   Leeuwendaal is een adviesgroep die organisaties bijstaat op het gebied van vergaren van informatie voor het beantwoorden van uiteenlopende vraagstukken. Hierbij gaat het vooral om het vinden van geschikte nieuwe medewerkers voor een bepaalde functie. Deze geschikte kandidaten worden gevonden aan de hand van een Leeuwendaal assessment. Zowel op individueel, team- als organisatieniveau staat Leeuwendaal mensen bij in hun ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het Leeuwendaal assessment, maar ook trainingen, cursussen, traineeprogramma’s en coaching. Voor vele bedrijven is een Leeuwendaal assessment daarom dé oplossing.


   Kwaliteit
   Aan de hand van een Leeuwendaal assessment worden jouw kwaliteiten in beeld gebracht. Bij een functie horen meestal een aantal competenties. Deze competenties zijn van belang voor de werkgever. Wanneer je over deze competenties beschikt, is de kans groter dat je op een goede manier binnen een baan zult functioneren. Daarom wil een werkgever dit graag testen via een Leeuwendaal assessment.   Aandachtspunten
   Een Leeuwendaal assessment brengt je plus- en minpunten in kaart. Deze mindere kanten zijn je aandachtspunten. Het is helemaal niet verkeerd om een aantal verbeterpunten te hebben. Wanneer je kunt etaleren dat je jezelf nog kunt verbeteren, toon je gelijk jouw groeimogelijkheden aan.


   Groeimogelijkheden
   Zoals eerder al werd benoemd, zal een Leeuwendaal assessment jouw sterke en minder sterke punten in kaart brengen. Maar ook jouw potentie zal middels deze test aan de werkgever getoond worden. Zijn er groeimogelijkheden? Zijn de aandachtspunten te verbeteren? Dit zal moeten blijken.


   Loopbaanwensen
   Iedereen heeft zo zijn eigen loopbaanwensen. Een Leeuwendaal assessment kan een goede manier zijn om in beeld te brengen welke functie eigenlijk het beste bij je past, gebaseerd op je kwaliteiten en vaardigheden. Niet iedereen past altijd even goed bij elke functie. Daarom is een assessment zoals deze van groot belang.   Voorbereiding op een Leeuwendaal assessment
   Er zijn dus meerdere Leeuwendaal assessments, elk met hun eigen focus. Het is van groot belang om deze Leeuwendaal assessment goed te maken, want het kan je potentieel een baan opleveren. Dit zet natuurlijk ook wel wat druk op deze test. Gelukkig is het mogelijk om jezelf optimaal voor te bereiden op een Leeuwendaal assessment via  onze assessment training. Hier vind je uiteenlopende soorten testen, welke vaak een grote overlapping met de testen van Leeuwendaal vertonen. Ze zullen natuurlijk niet één op één hetzelfde zijn, maar desalniettemin kunnen deze testen als een goede voorbereiding op een Leeuwendaal assessment dienen. Bereid je optimaal voor aan de hand van de capaciteitentesten van deze website.   Nog meer oefenen voor een Leeuwendaal assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Leeuwendaal assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen