Bedrijven hebben vele vraagstukken. Voor het beantwoorden van deze vraagstukken kunnen zij de hulp gebruiken van HR organisaties zoals Right Management. Zij staan bedrijven bij aan de hand van een Right Management assessment. Zo kunnen er vraagstukken zijn op teamniveau. Functioneert het team naar behoren? Past iedereen bij zijn functie? Hoe kan het team verbeterd worden? Maar ook op individueel niveau kan een Right Management assessment duidelijkheid bieden. Past deze persoon bij een bepaalde functie? Wat zijn de capaciteiten van een medewerker? Hoe kan een potentiële medewerker zich ontwikkelen? Aan de hand van een Right Management assessment krijg je antwoord op deze vragen en meer.


logo-right-management

Inhoudsopgave


  • Over Right Management
  • Outplacement
  • Loopbaan
  • Leiderschap
  • Organisatie effectiviteit
  • Voorbereiding op een Right Management assessment


   Over Right Management
   Right Management is een HR organisatie die er op gericht is om bedrijven, teams en individuen te helpen bij het verbeteren van zichzelf. Dit wordt gedaan aan de hand van een Right Management assessment. Dit brengt verschillende aspecten in beeld. Soms toont het hoe een team functioneert en wat nog beter kan. De andere keer wordt een individu geholpen bij het vinden van een baan. Ook kan het zijn dat Right Management geschikte kandidaten voor een functie tracht te vinden. Dit alles gebeurt aan de hand van een Right Management assessment, welke zinvolle data voor organisaties oplevert.


   Outplacement
   Onder outplacement vallen alle activiteiten die een individu bijstaan bij het zoeken naar een geschikte functie. Een Right Management assessment kan iemand helpen bij het in kaart brengen van de eigen capaciteiten. Aan de hand van deze capaciteiten kan bekeken worden welke functie op deze capaciteiten aansluit. Zo vindt een werkzoekend persoon sneller een geschikte functie.   Loopbaan
   Vele mensen hebben hulp nodig bij het uitstippelen van hun loopbaan. Zit ik bij deze functie wel op de juiste plek? Wat zijn mijn kwaliteiten en vaardigheden? Sluiten deze aan op mijn huidige functie? Kan ik doorgroeien binnen mijn huidige functie? Is er misschien een andere functie binnen het bedrijf die beter bij mij past? Op deze en andere vragen krijg je antwoord na het maken van een Right Management assessment.


   Leiderschap
   Niet alleen de reguliere werknemers kunnen een Right Management assessment maken. Ook bazen en managers kunnen profijt hebben van een Right Management assessment. Ook zij kunnen op deze manier hun kwaliteiten in kaart brengen. Aan de hand van de in kaart gebrachte sterke en minder sterke punten kunnen ook zij proberen zichzelf te verbeteren. Dit zal het bedrijf nog succesvoller kunnen maken.   Organisatie effectiviteit
   Een organisatie werkt niet altijd zo efficiënt als het zou kunnen werken. Soms ligt dit aan het geheel, andere keren ligt dit aan individuele factoren binnen het team. Een Right Management assessment kan dit voor een bedrijf in kaart brengen. Aan de hand van de resultaten kan de werking van het team geoptimaliseerd worden.


   Voorbereiding op een Right Management assessment
   Er is veel aan gelegen om een Right Management assessment goed te maken. Ten eerste worden deze gebruikt voor het vinden van geschikte kandidaten voor een functie. Het kan je dus een leuke baan opleveren. Daarnaast kan een Right Management assessment ingezet worden om te kijken wie het best functioneert binnen een bedrijf en wie groeimogelijkheden heeft. Een goed gemaakte Right Management assessment kan je dus een betere baan opleveren. Het is dan ook aan te raden voor deze test te oefenen. Via onze assessment training vind je diverse oefentests die goed aansluiten op de inhoud van een Right Management assessment.   Nog meer oefenen voor een Right Management assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Right Management assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen