15 november 2021 
2 min. leestijd

kubussen oefenen

kubussen oefenen

kubussen oefenen is van groot belang om je goed voor te bereiden op de capaciteitentest. Het zorgt er namelijk voor dat je meer inzicht krijgt in de oplosstrategieën. Hierdoor leer je op een bepaalde manier denken, zodat je de vraagstukken op de beste manier op kunt lossen. Kubussen oefenen kan ervoor zorgen dat je met meer zekerheid je test kunt maken en een hogere score zult behalen. Hoe meer je oefent, des te beter je weet wat je kunt verwachten. Je leert op deze manier hoe de kubussen werken en dit kun je jezelf eigen maken. In dit artikel krijg je voorbeelden, uitleg, tips en kun je gratis kubussen oefenen. Wil je nog meer capaciteitentesten oefenen? Vergeet dan niet om onder aan de pagina naar onze trainingspakketten te kijken.


Inhoudsopgave


Kubussen uitleg


Het gaat er bij de kubussen test om dat je duidelijk krijgt hoe het is gesteld met je ruimtelijk inzicht. Daarbij kun je met verschillende varianten te maken krijgen zoals: kubussen dicht vouwen, kubussen open vouwen en kubussen draaien en/of kantelen. Het doel van de testen is allemaal hetzelfde, jouw ruimtelijk inzicht moet namelijk in kaart worden gebracht. Je kunt bij een test het beste resultaat bereiken als je nu kiest voor kubussen oefenen.


Kubussen oefentest

Loading...


Kubussen oefenen tips

Er zijn nog een paar tips die je kunt gebruiken als je kiest voor kubussen oefenen. Hoe je dat gaat doen en waar je dat gaat doen, heb je helemaal zelf in de hand. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om je de varianten eigen te maken.

Kubussen oefenen

Het is belangrijk om te kiezen voor kubussen oefenen, blijf dit ook doen. Hierdoor ben je snel bekend met de vraagstukken, je weet hierdoor ook wat je kunt verwachten tijdens een test. Vervolgens hoef je ook niet meer zenuwachtig te zijn als je deze moet maken.

Opgave overslaan

Het kan gebeuren dat je een vraagstuk niet op kunt lossen. Je hebt geen idee wat het antwoord moet zijn, dan is het verstandig dat je deze vraag even overslaat. Later kun je er altijd nog even naar kijken als je tijd over hebt.

Vertrouwen in jezelf

Je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf. Kubussen oefenen zorgt er namelijk voor dat je goed bent voorbereid. Heb vertrouwen in jezelf. Als je goed hebt geoefend, dan hoef je je niet druk te maken. Zenuwen zijn gezond, maar zorg dat ze niet de overhand krijgen. Je weet nu door het kubussen oefenen wat je te wachten staat en daardoor kun je vol vertrouwen aan de test beginnen. 

Nog meer kubussen oefenen

Wil je nog meer kubussen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk de trainingspakketten hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen