16 juli 2019 
2 min. leestijd

Kubussen

Kubussen

Vragen met kubussen testen jouw ruimtelijk inzicht. Wanneer je begrijpt wat er gebeurt met een kubus als deze draait, kantelt, dicht- of openvouwt kun je uit de voeten met dit onderdeel. Ruimtelijk inzicht is iets dat je in zekere zin wel of niet hebt, toch is het verstandig dit onderdeel te oefenen. De vraagstelling rondom kubussen is bij de meeste intelligentie– en capaciteitentests namelijk hetzelfde. Als je zo hoog mogelijk wilt scoren met jouw ruimtelijke intelligentie is het belangrijk dat je geconcentreerd bent, zo maak je minder fouten en kun je dit onderdeel sneller afronden. Zeker wanneer je bijvoorbeeld een IQ-test maakt is het belangrijk om dit onderdeel goed te beheersen, het oplossen van kubussen is één van de klassieke onderdelen die je in dit soort tests terugvindt. Wil je meer capaciteitentest onderdelen oefenen? Bekijk dan onze assessment trainingen onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Kubussen uitlegKubussen oefentest

Hier vind je een kubussen oefentest om mee te oefenen

Loading...kubussen tips en trucs


Oefenen met kubussen verhoogt jouw prestaties

Wanneer je een intelligentie- of capaciteitentest gaat maken is het belangrijk om voldoende te oefenen. Via deze pagina vind je direct een aantal oefeningen waarmee je aan de slag kunt, zo maak je een vliegende start om jouw prestaties te verbeteren. Wanneer je oefent merk je dat het oplossen van kubussen steeds beter gaat en de prestaties zullen verbeteren. Zo neemt jouw zelfvertrouwen toe en is de kans op een hogere score groot.

Opgave overslaan bij twijfel

Tijdens een capaciteiten-, intelligentie- of IQ-test word je vaak behoorlijk onder druk gezet. Vaak is er namelijk sprake van een tijdslimiet en moet je een test daardoor in een behoorlijk tempo maken. Soms loop je daardoor vast en weet je het even niet meer. In dit geval is het raadzaam om een opgave tijdelijk over te slaan. Is er aan het einde van de test nog tijd over? Dan kun je er nogmaals naar kijken.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is iets dat langzaam groeit en niet zomaar ontstaat. Om maximaal te presteren tijdens een capaciteitentest heb je dit zelfvertrouwen nodig. Je kunt dit alleen ontwikkelen door te oefenenen en te leren van fouten. Start met de oefeningen op deze pagina om direct aan de slag te gaan.


Nog meer kubussen oefenen

Wil je nog meer kubussen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen