09 november 2021 
2 min. leestijd

Syllogismen oefenen

Syllogismen oefenen

Kun jij syllogismen oefenen? Sommige mensen denken dat het nodig is en anderen denken dat het tijdverspilling is. Maar waarvoor worden de syllogismen ingezet? Het gaat er om dat het vermogen tot logisch redeneren gemeten kan worden, net als logisch conclusies kunnen trekken. Bij een assessment wordt dit onderdeel van de intelligentietest vaak afgenomen. De vraag is echter moet je de syllogismen oefenen? Sommige mensen twijfelen, maar het is juist goed dat je je voor gaat bereiden. Hoe meer je weet, hoe beter je  bent voorbereid op je test. Besteed daarom ook tijd aan het oefenen. We geven je in dit artikel een voorbeeld, extra uitleg, tips en oefeningen. Wil je ook andere soorten capaciteitentesten oefenen? Bekijk onze trainingspakketten dan onderaan de pagina!


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Syllogismen voorbeeld

Om je een duidelijk beeld te geven wat syllogismen zijn, hebben we hier een voorbeeld.
Oefen hier je syllogismen


Syllogismen uitleg

Voordat je begint met syllogismen oefenen, is het goed om eerst hier de video te bekijken. Je kunt hem een paar keer bekijken, zodat je alle informatie goed in je op kunt nemen. Dit draagt namelijk bij aan een betere voorbereiding op je test.

Syllogismen oefentest

Loading...


Syllogismen tips

Er zijn verschillende syllogismen tips, die je goed kunt gebruiken om je voor te bereiden op de echte test. Deze geven we je graag mee, zodat jij weet wat je kunt verwachten.


Hier hebben we nog een aantal tips op een rijtje gezet:

  • Controleer je zelf goed
  • Blijf logisch na denken. Blijft denken dat syllogismen niet om de werkelijkheid gaan maar om de logica
  • Goed oefenen
  • Er zijn een paar dingen waar je goed op moet letten. Er kan namelijk in een zin het woord altijd gebruikt worden. Het gaat dan dus over alles. Ook kun je de woorden geen of niet zien staan, dit zegt ook veel over de conclusie die je moet trekken. Er kan ook sprake zijn van een vage tussencategorie en daarbij gaat het over woorden zoals weinig, soms of vaak.


Nog meer syllogismen oefenen

Wil je nog meer syllogismen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de pakketten hier beneden om verder te gaan.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen