De enige manier om bij ons binnen te komen is door jouw ik en jouw kennis te laten zien in het Access Business Group assessment. Acces Business Group maakt het tot haar missie om alles op logistiek gebied mogelijk te maken. Kom maar op met die logistieke onmogelijkheden, wij maken ze alsnog mogelijk.

Inhoudsopgave   • Werken bij ons door het Acces Business Group assessment
   • Assessment, moeilijk of makkelijk?
   • En na het assessment?
   • Wat levert mij zo’n assessment op?   • Werken bij ons door het Acces Business Group assessment    Wij zijn een innovatief, flexibel bedrijf dat alleen in oplossingen denkt. Om bij ons aan de slag te gaan, verwachten wij van jou dat het woord ‘onmogelijk’ niet in jouw woordenboek voorkomt. Je brainstormt net zo lang tot je de beste oplossing voor onze relatie gevonden hebt.

    Graag zien wij jouw flexibiliteit en jouw grenzeloze fantasie om de oplossing te vinden terug in de uitslag van een assessment. Dit zal ook een doorslaggevende rol spelen in jouw sollicitatieprocedure. Wij hebben voor deze werkwijze gekozen omdat wij graag ‘relatie voor het leven’ met onze werknemers opbouwen. Het is voor beide partijen teleurstellend als wij ieder onze weg kiezen omdat we toch niet bij elkaar passen.

    Access Business Group

    Assessment, moeilijk of makkelijk?


    Assessment, moeilijk of makkelijk?
    Het assessment zal bestaan uit een drietal onderdelen. Het eerste onderdeel betreft jouw persoonlijkheid. Wat maakt jou nou jou? Wat drijft jou? We komen daarachter door een vragenformulier waarin jou het hemd van het lijf gevraagd wordt. Moeilijk? Nee, want het zijn vragen waarin jouw mening of gedachte gevraagd wordt. Het tweede onderdeel onderzoekt wat je kan. Ook hier vul je een vragenformulier in. Moeilijk? Nee, want we onderzoeken wat je kan en niet wat je niet kunt.

    Het derde en laatste onderdeel laat ons zien hoe innovatief je bent. Je krijgt een ogenschijnlijk onmogelijke situatie voorgeschoteld en jij maakt er een mogelijkheid van. Moeilijk? Als het goed is niet, want jij kent het woord ‘onmogelijk’ niet. Mocht je solliciteren op een functie voor de financiële administratie, dan komt dit onderdeel te vervallen. Voor de financiële administratie moet je namelijk, in het kader van de wettelijke beperkingen, wel het woord ‘onmogelijk’ in jouw woordenboek hebben staan.

    Kortom: de moeilijkheid valt echt wel mee. Zelfs als je erg nerveus bent, ga je het nog goed doen. Het is heel eenvoudig: je kunt de test niet verkeerd doen, want jouw mening, vaardigheden en fantasie kunnen niet fout zijn.

    Makkelijk en moeilijk

    En na het assessment?    Aan de hand van de resultaten van het assessment bespreken wij met jou of en zo ja welke functie binnen ons bedrijf het beste bij jou past en als je die functie ook wilt, doen wij jou een aanbieding. Van onze kant wordt een weloverwogen beslissing genomen, waarbij we hopen op een lange samenwerking met jou.

    Wat levert mij zo’n assessment op?    Je kunt een assessment zien als een soort SWOT-analyse van jezelf. Dus je krijgt inzicht in jouw sterke en zwakke punten en in jouw kansen en bedreigingen. Als je dus wilt groeien binnen ons bedrijf, kan je deze SWOT-analyse erbij pakken en gericht cursussen of opleidingen gaan volgen om je zwakke punten of bedreigingen te verkleinen of juist je sterke punten en kansen meer te benutten. Ook als je geen functie bij Acces Business Group aangeboden krijgt, heb je veel nut van het assessment: je kunt bekijken welke functies binnen welke bedrijven wel geschikt zijn. Ook hier denken wij in oplossingen.

    Acces Business Group maakt gebruikt van Van Harte & Lingsma assessment

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Acces Business Group assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen