Door het Ahold assessment krijgen wij iedereen op de juiste plaats binnen ons bedrijf. Als team voedsel leveren aan de eindklant, dat is het belangrijkste bezigheid van Ahold. Wij zijn het moederbedrijf van een aantal landelijke winkelketens. Niet alleen in Nederland, ook in de Verenigde Staten en Indonesië heeft ze winkelketens.

Inhoudsopgave   • Waar staat het Ahold assesment voor?
   • Waar sta jij voor?
   • Staan wij er samen voor?   • Waar staat het Ahold assesment voor?    Wij hechten er veel waarde aan dat alles wat wij leveren van super goede kwaliteit is. Iedere klant moet, op de manier die het beste bij hem of haar past, kunnen winkelen. Ook moet iedereen, welk product er ook gezocht wordt, kunnen slagen.

    Ook voor ons personeel hechten wij veel waarde aan een goede werksfeer, doorgroeimogelijkheden en veiligheid. Respect naar elkaar toe is een absoluut vereiste bij ons. Wij bieden ook veel mogelijkheden voor de mensen die willen (her)intreden. Als je bij ons binnen bent gekomen, ligt er een wereld van ontwikkelingsmogelijkheden voor jou open.

    Ahold

    Waar sta jij voor?    Door jouw sollicitatiebrief of –email met jouw curriculum vitae en ons eerste gesprek leren wij jou op het eerste gezicht kennen. We willen jou echter goed leren kennen voordat we met elkaar in zee gaan. Om te bekijken wat echt jouw mening en moraliteit over zaken die ertoe doen, maken wij gebruik van een assessment.

    Tijdens dit assessment krijg je allemaal vragen met als doel te ontdekken wie jij bent en waar je voor staat en ook waar jij op dit moment in jouw leven staat. We willen graag een goed beeld krijgen, dus vragen jou alle vragen eerlijk te beantwoorden.

    Wij investeren veel in ons personeel. Over vroeger hoor je vaak ‘hij of zij is opgeklommen van de postkamer tot directeur’. Binnen ons bedrijf is niets minder waar. Je wilt degene die als verkoper in een winkel begonnen is en nu leider binnen ons bedrijf is, niet de kost geven. Hiervoor is het handig om bij aanvang van het dienstverband te inventariseren waar jij naartoe zou willen werken, welke vaardigheden je al volop benut hebt, welke vaardigheden door (bij)scholing geoptimaliseerd kunnen worden enzovoort. Dit inventariseren wij door een serie vragen waar jij simpelweg eerlijk antwoord op moet geven. Van dit gehele assessment komt een verslag en dat verslag wegen wij mee in onze beslissing over het vervolg van de sollicitatieprocedure.

    Waar sta je voor?

    Staan wij er samen voor?    Enige tijd na dit assessment komt de uitslag. Hieruit ventileren wij of jij als persoon binnen onze organisatie past en zo ja welke functie in deze levensfase voor jou geschikt is. We bespreken dit met jou en doen jou een baanaanbod. We bespreken dan gelijk of het handig is om gelijk een aantal cursussen te gaan volgen of dat je eerst gewoon aan de slag gaat. Jou assessment zal echter altijd de leidraad in jouw personeelsdossier blijven. Wij staan altijd open voor jouw toekomstwensen.

    De uitslag van het assessment is voor jou een waardevol verslag. Het geeft weer welke functie op arbeidsgebied voor jou de beste mogelijkheden biedt, welke punten jij aan jezelf zou kunnen verbeteren, welke vaardigheden jij goed of minder goed beheerst. Kortom: het enige voer wat wij jou bieden wat je niet kunt eten, namelijk voer om te lezen.

    Ahold maakt gebruik van PiCompany assessment

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ahold assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen