Met name doordat wij gebruik maken van het Ahrend assessment krijgen wij onze mensen op de juiste positie binnen ons bedrijf. Jij moet bij ons goed zitten. Ahrend richt het kantoor van onze relaties in. Wij adviseren, ontwerpen en fabriceren van prullenbak tot juist dat handige kastje waardoor de processen in het specifieke bedrijf van onze relatie nog beter functioneren. Natuurlijk zorgen wij ook dat alles op de juiste plek, op de juiste hoogte en in de juiste sfeer geplaatst wordt.

Inhoudsopgave   • Om de tafel met het Ahrend assessment
   • Is er ook een stoel voor jou?
   • En? Zit de stoel goed?   • Om de tafel met het Ahrend assessment    Wij hebben een grote diversiteit in relaties. Soms wil een relatie gewoon een nieuw of gebruikt bureau omdat er uitbreiding van het kantoor is. Andere relaties willen wijzigen van aparte kantoren naar een kantoortuin en willen voor die kantoortuin een inrichting. Andere relaties willen dat er een frisse wind door hun hele kantoor, met alle bijbehorende ruimtes gaat. Wij gaan met onze relaties om te tafel om de wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan maken wij een advies en na akkoordbevinding door de relatie zorgen wij voor de realisatie van dat advies. Wij willen ook graag met jou om te tafel, in de vorm van een assessment, om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

    Om de tafel

    Is er ook een stoel voor jou?    Je ziet dat er nogal wat om de hoek komt kijken om onze relaties op de juiste wijze te bedienen. Wij hebben dan ook goede, out-of-the-box denkende adviseurs in huis om voor iedere relatie het meest optimale uit de kantoorinrichting te halen. Wij produceren onze meubels zelf, waarbij de specifieke wens van onze relatie als rode draad door het productieproces loopt. Geen enkele relatie is hetzelfde, dus ook in deze functie zal je over een behoorlijke dosis creativiteit moeten beschikken.

    Creativiteit en out-of-the-box denken is bij ons dus bijzonder belangrijk. Bij ons solliciteren houdt in dat je tijdens een assessment helemaal los kunt gaan op een case om te laten zien hoe jij met onze relaties mee kunt denken. In jouw curriculum vitae vinden we wat je kunt, voor ons is de toepassing ervan van doorslaggevend belang.

    Naast jouw creativiteit willen we ook graag weten of jij lekker bij ons op onze stoel zal zitten. Kan je jezelf zijn bij ons en kunnen wij onszelf zijn bij jou? Gecertificeerde psychologen zullen de door jou ingevulde vragenlijsten beoordelen en adviseren of onze stoel lekker zit voor jou of dat je beter op onze stoel binnen een andere organisatie kunt zitten.

    Wij willen graag weten welke stoel wij jou het beste aan kunnen bieden, dus wees open en eerlijk en wees jezelf tijdens ieder onderdeel van het assessment. We zitten er geen van allen op te wachten dat er een verkeerde beeldvorming ontstaat en jij soort van rugpijn in onze stoel krijgt.

    Vergaderstoelen

    En? Zit de stoel goed?    Zodra wij alle verslagen hebben ontvangen, gaan we in gesprek met jou. Staat dé stoel voor jou bij ons, dan doen wij jou een aanbod voor een functie. Ook voor de toekomst weten wij en jij welke functies het beste in jou naar boven halen. Desgewenst kunnen we samen een plan opstellen welke cursussen of opleidingen jij kunt volgen om jouw stoel op een andere afdeling te krijgen. Wij weten in ieder geval dat de stoel die wij jou aanbieden, voor jou goed zit.

    Ahrend maakt gebruik van Menea assessment.

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ahrend assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen