Het Alliander assessment maakt een belangrijk onderdeel uit van onze selectieprocedure voor nieuwe werknemers. Alliander is een netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat alle huishoudens en bedrijven in haar regio kunnen vertrouwen op stroom en gas. Zelf leveren wij geen stroom en gas, maar we zorgen dat het op de locatie komt. Wij doen dat samen met een aantal dochterondernemingen.

Inhoudsopgave
    • Waar krijgt het Alliander assessment energie van?
    • Waar krijg jij energie van?
    • Krijgen we energie van elkaar?
    • En als we geen energie van elkaar krijgen?
    • Waar krijgt het Alliander assessment energie van?     Wij zorgen ervoor dat iedereen, particulier of bedrijf, op zijn of haar manier alle energie heeft die nodig is. Het is waar de klant voor kiest: energiecentrales, windmolens of zonnepanelen of welke manier dan ook. Qua energieleverancier laten wij ook de keuze volledig bij onze klant. Wij ondersteunen onze klanten bij het verkrijgen van vormen van duurzame energie. En heb je energie over, dan zorgen wij dat je die kunt delen met anderen. Door het assessment weten wij ook waar jij energie van krijgt en of jij deze energie aan onze klanten door kan geven.

     Alliander

     Waar krijg jij energie van?     Als je bij ons wilt werken, willen we dit graag weten. Daarom hebben we voor iedere potentiële werknemer een uitgebreide sollicitatieprocedure. Het begint allemaal met een digitale motivatie voorzien van jouw curriculum vitae. Na de selectie nodigen wij jou wellicht uit voor een eerste gesprek. Krijgen we energie van dat gesprek, dan controleren wij standaard de aannames in jouw brief, jouw curriculum vitae, jouw diploma’s en jouw betrouwbaarheid door het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag. Kortom: ben jij wie jij zegt dat je bent? Vervolgens kan een assessment ook nog deel uitmaken van de procedure.

     Wat houdt het assessment in? Op een moment dat het jou uitkomt, op een plek waar jij dat prettig vindt, vul je digitaal een vragenformulier in. Psychologen werken dit formulier uit in een verslag en zo ontdekken wij of jij geschikt bent om ons team te komen versterken.

     Afhankelijk van de functie waarop je gesolliciteerd hebt, kan het zijn dat je ook een aantal tests moet doen. Ook dit gaat allemaal digitaal. Op deze manier krijgen we inzicht in wat je voor ons kunt betekenen.

     Krijgen we energie van elkaar?     Op basis van jouw motivatie, ons eerste gesprek maar bovenal de rapportage van het assessment bekijken wij of en zo ja waar binnen onze organisatie wij elkaar het meeste energie kunnen geven. Samen met jou bekijken wij welke mogelijkheden er voor jou zijn. Vervolgens doen wij jou een aanbod.

     Door het assessment hebben wij beiden een goed inzicht in wat jij kan, maar ook wat je door bijscholing in de toekomst zou kunnen. Wij hebben collega’s van de Alliander College die jou opleidingsadvies kunnen geven. Je zou niet de eerste zijn die een opleiding op maat gaat volgen. Deze collega’s heb je sowieso nodig, want je komt te werken in een branche die erg in beweging is. We verwachten van al onze medewerkers dat ze continu up-to-date zijn. Je wilt zelf toch ook expert op jouw gebied blijven?

     Energie

     En als we geen energie van elkaar krijgen?     Als voor één van ons duidelijk is dat wij niet gaan samenwerken, zullen wij de gegevens van jouw assessment vernietigen. Zelf heb je nog wel een rapportage die inzicht geeft in jouw sterke en zwakke punten. Handig om te gebruiken voor het verder solliciteren.

     Alliander maakt gebruik van HRorganizer assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Alliander assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen