Als jij bij ons durft te werken, moet je dat laten zien in het Allianz assessment. Samen met onze medewerkers in onze vestigingen over de hele wereld, verzekeren wij ook over de hele wereld. Ook zijn wij specialist in de financiële dienstverlening.

Inhoudsopgave
    • Wat durven wij door het Allianz assessment?
    • Wat durf jij?
    • Durven wij het aan met elkaar?
    • Zijn we bang voor elkaar?
    • Wat durven wij door het Allianz assessment?     Wij verzekeren risico’s over de hele wereld. Om dit verantwoord te kunnen doen, weten wij van tevoren precies wie onze cliënt is, wat hij of zij doet en welke risico’s onze cliënt loopt. Alleen dan weten we ook welke risico’s wij dus ook lopen.

     Graag willen wij ook tijdens onze sollicitatieprocedures weten met wie wij te maken hebben, wat je kan en welke toekomstdromen jij hebt. We lezen dat deels in jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Wij willen echter alles weten en hierom vragen wij jou om voor de definitieve selectie een assessment te doen.

     Betrouwbaarheid heeft de gehele financiële sector hoog in het vaandel staan. Niet alleen omdat het wettelijk vereist is, maar ook omdat wij onze handen in het vuur willen kunnen steken voor onze medewerkers, ontvangen wij graag een verklaring omtrent het gedrag van jou. Natuurlijk zullen wij ook de door jou behaalde en voor de betreffende functie vereiste vakdiploma’s controleren.

     Allianz

     Wat durf jij?     Als je gevraagd wordt een assessment voor ons te doen, begin je met een vragenlijst waarin jou het hemd van het lijf gevraagd wordt. Dit zijn allemaal vragen die te maken hebben met jou als persoon, wat maakt jou, wat vind jij leuk om te doen enzovoorts. Vervolgens beantwoord je vragen waarin jouw vakkennis en vaardigheden naar boven komen. Beide vragenlijsten worden bekeken door psychologen en daaruit volgt een verslag waarin alles over jou staat.

     Er zijn veel verschillende functies binnen onze organisatie. Afhankelijk van de functie waar jij interesse in hebt, kunnen wij jou vragen om nog een onderdeel van het assessment te doen. Dit kan een proefcase waar jij jouw tanden in kunt zetten zijn, maar ook een fictief adviesgesprek voeren. Hiervan wordt ook een verslag gemaakt waaruit wij op kunnen maken of jij voor die specifieke functie geschikt bent.

     Durf jij het aan?

     Durven wij het aan met elkaar?     Jouw betrouwbaarheid staat op geen enkele wijze ter discussie, dus is de uitslag van het assessment is voor ons van doorslaggevend belang in de selectieprocedure. Blijkt uit het assessment dat jij voor onze dé man of vrouw op deze plek bent, dan durven wij het met jou aan en doen wij jou een aanbod. Durf jij het ook met ons aan, dan begin je snel in jouw nieuwe functie.

     De rapportage vormt voor jouw verdere carrière een leidraad in jouw personeelsdossier. Wij investeren veel in ons personeel en het leuke is dat jij grote vrijheid hebt in hoe jij jouw carrière verder wilt ontwikkelen. De punten die jij zou moeten verbeteren voor een andere functie of een verdieping van jouw functie krijg je cadeau door de rapportage.

     Zijn we bang voor elkaar?     Staat jouw betrouwbaarheid wel ter discussie of is uit de rapportage gebleken dat wij niet matchen, dan scheiden onze wegen. Wij vernietigen de rapportage, maar jij krijgt deze als cadeau mee. Cadeau omdat jij je hierdoor beter op de arbeidsmarkt kunt positioneren en precies weet waar jouw sterke en zwakke punten liggen.

     Allianz maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Allianz assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen