Ga jij door het Amphia Ziekenhuis assessment vliegen voor onze patiënten? Dat is namelijk wat wij willen doen: het beste uit de patiëntenzorg halen wat mogelijk is.

Inhoudsopgave
    • Wij kunnen vliegen dankzij het Amphia Ziekenhuis assessment
    • Wil je meevliegen?
    • Vliegen wij samen?
    • Neem jij een andere vlucht?
    • Wij kunnen vliegen dankzij het Amphia Ziekenhuis assessment     Wij willen het beste ziekenhuis van Nederland zijn en kunnen dat alleen door hoge eisen te stellen aan ons personeel. Niet alleen op het gebied van deskundigheid, maar wij willen ook betrokken, hulpvaardig en betrouwbaar personeel. Iedereen zet bij ons het beste beentje voor. Wij willen ons personeel zien vliegen. Doordat het assessment als rode draad door onze sollicitatieprocedures én door ieders verdere carrière bij ons heen loopt, kunnen wij deze waarden in al ons personeel terugvinden.

     Amphia

     Wil je meevliegen?     Als jij bij ons wilt komen werken, start je online met het invullen van een sollicitatieformulier. Alle gegevens die jij aan ons verstrekt, zullen wij controleren op juistheid. Ook screenen wij jou op voorhand en zullen wij jouw referenties nabellen. Als dit allemaal akkoord is, nodigen wij jou uit voor een sollicitatiegesprek. Per vacature verschilt het of we jou vragen deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment begint met een vragenlijst over wie jij bent en waarvan jij gaat vliegen, nu en in de toekomst. Daarna worden jou vragen gesteld die te maken hebben met wat je nu kunt en (nog) niet kunt. Hieruit komt een uitslag waaruit blijkt of jij voor onze patiënten kan vliegen.

     Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, kan het assessment ook nog een vaardighedentoets bevatten waaruit wij kunnen opmaken of je al op de juiste manier vliegt.

     Vliegen

     Vliegen wij samen?     Uit het assessment komt een uitslag waaruit wij op kunnen maken of jij als persoon, met jouw kunnen, binnen onze organisatie past en zo ja op welke soort positie dat is. Ook is voor ons duidelijk waar jouw eventuele potentieel zit en wat er voor nodig is omdat potentieel te bewerkstelligen. Dat is ook handig voor een eventuele toekomstige beleids- of structuurwijziging.

     Pas je binnen onze organisatie, dan doen wij jou een aanbod dat aansluit bij de uitslag van het assessment. Ga je daarmee akkoord? Dan vliegen we samen voor onze patiënten. We houden de gegevens van het assessment in jouw dossier, zodat wij deze in de toekomst bij geplande of ongeplande wijzigingen kunnen raadplegen. Ook kan het dienst doen als je je verder wilt ontwikkelen. Het helpt bij de keuze welke opleiding of cursus je het beste zou kunnen gaan doen.

     Als afsluiter van de sollicitatieprocedure ontvangen wij binnen 3 maanden na jouw indiensttreding van jou een Verklaring omtrent het gedrag Natuurlijke Personen.

     Neem jij een andere vlucht?     Het kan natuurlijk zijn dat wij of jij een samenwerking tussen ons niet ziet zitten. Wij hechten veel aan privacy, dus zullen wij jouw gegevens en uitslag van het assessment vernietigen. Zelf krijg je het rapport mee. Je leest erin welke sterke punten jou onderscheiden en welke punten je na bijvoorbeeld gerichte bijscholing kunnen onderscheiden. Jij neemt dan, met een waardevol verslag over jezelf in je zak, een andere vlucht met een voor ons onbekende bestemming.

     Amphia Ziekenhuis maakt gebruik van LTP assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Amphia Ziekenhuis assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen