ArboNed assessment brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Wij zijn een grote speler op de Nederlandse markt om het verzuim van medewerkers te begeleiden, ze verantwoord terug bij de werkgever te laten komen en te voorkomen dat ze opnieuw ziek worden. We streven naar gezonde medewerkers voor iedereen.

Inhoudsopgave
    • ArboNed assessment voorkomt verzuim
    • Zijn wij gezond voor jou?
    • Ben jij gezond voor ons?
    • Voorkomen we samen verzuim?
    • Niet gezond?
    • ArboNed assessment voorkomt verzuim     Wij begeleiden werknemers tijdens kort- of langdurig verzuim om voor onze relaties (de werkgevers en de verzuimverzekeraars). We bewaken, sturen en assisteren bij het gehele verzuimproces, vanaf de dag van ziekmelding tot het volledige herstel. Ook adviseren wij werkgevers hoe zij hun organisatie prettig en dus verzuimvoorkomend in kunnen richten.

     Het eerste wat een werkgever kan doen om verzuim te voorkomen, is de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen. Iemand met plezier in het werk, zal zich immers minder snel ziek melden. Ons personeelsbeleid is hier dan ook in het bijzonder op gericht.

     ArboNed

     Zijn wij gezond voor jou?     Heb je interesse om bij ons te gaan werken, dan willen wij graag kennis met jou maken. Als je ons ook wilt leren kennen, solliciteer dan op onze site op een vacature die je leuk lijkt. We nodigen je dan uit om met ons bedrijf kennis te maken, niet alleen met jouw mogelijk toekomstige team, maar ook met een personeelsadviseur en iemand van het management. Als je dat wilt, kan je zelfs met een collega meelopen. Wij willen de situatie dat jij met plezier bij ons komt.

     Ben jij gezond voor ons?     Natuurlijk willen we ook graag dat jij goed binnen ons bedrijf past, in aanmerking komt voor de juiste functie en dat je goed helpt het verzuim van onze relaties ook daadwerkelijk te beperken. Uit jouw curriculum vitae kunnen we veel informatie halen, maar om echt zeker te zijn van onze keuze, stellen wij voor sommige vacatures een assessment als verplicht onderdeel van de procedure.

     Het assessment heeft als doel jou als persoon volledig in kaart te brengen: wie, wat, hoe en waar ben je. Veel wordt opgemaakt uit door jou in te vullen vragenlijsten. Psychologen maken hieruit op binnen welke bedrijfscultuur jij je op jouw gemakt voelt, welke bezigheden jou op het lijf geschreven zijn, wat jouw ambities zijn en hoe we jou kunnen helpen deze ambities werkelijk te laten worden. Een persoonlijk verslag dus. Om sommige vacatures juist in te vullen, is het belangrijk om ook de sollicitant in actie te zien. Testcases of rollenspellen kunnen dus ook tot het assessment behoren.

     Gezond

     Voorkomen we samen verzuim?     Van alle bevindingen tijdens het assessment wordt een verslag gemaakt. Op deze manier kunnen we objectiever naast elkaar leggen of jouw wensen voor de functie overeenkomen met onze verwachtingen over de invulling van de functie. Ofwel: zijn wij gezond voor elkaar? Als dit zo blijkt te zijn, en jij wilt ook nog bij ons werken, bieden wij jou een voor jou die leuke functie aan.

     Voorkomen

     Niet gezond?     Als onze wensen niet met jouw wensen of verwachtingen overeenkomen, gaat een arbeidsrelatie tussen ons niet werken. Om jouw privacy optimaal te kunnen waarborgen, vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt echter wel zelf aan de slag gaan met het rapport om jouw ambities te verwezenlijken.

     ArboNed maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ArboNed assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen