Het ASR assessment houdt onze kennis up-to-date. En dat is nodig, want als verzekeraar weet ASR graag wat er in de wereld leeft. Wij willen onze klanten goed bedienen met producten die aansluiten op de wensen zoals deze er op ieder moment zijn.

Inhoudsopgave
    • De kennis is up-to-date dankzij het ASR assessment
    • Ben ik up-to-date?
    • Blijven we samen up-to-date?
    • En zo niet?
    • De kennis is up-to-date dankzij het ASR assessment     Over meest actuele kennis beschikken, dat is wat nodig is om ons als verzekeraar staande te blijven. Het gaat dan niet alleen over de meest actuele kennis over het te verzekeren object of de te verzekeren persoon, maar ook over wetgeving en actuele trends. Ditzelfde geldt bij de schade-afhandeling.

     Wij vinden het erg belangrijk dat ons personeel niet alleen op de hoogte is van de nieuwste wetswijziging en ontwikkelingen, maar ook dat een ieder zich blijft ontwikkelen tijdens zijn of haar carrière. Zo hebben we binnen ons bedrijf altijd onze kennis up-to-date.

     ASR

     Ben ik up-to-date?     Wil je bij ons werken, solliciteer dan online op een vacature die jou aanspreekt. Vertel ons waarom dan en onderbouw jouw verhaal met jouw curriculum vitae. Je wilt in de financiële dienstverlening werken, dus we gaan er hier vanuit dat over jouw betrouwbaarheid geen enkele twijfel bestaat en we dus jouw referenties mogen benaderen. Als dit ons aanstaat, nodigen wij jou uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt in de meeste gevallen aan jou gevraagd om een assessment te doen. Per functie of afdeling kan de inhoud van dat assessment anders zijn. Doel van het assessment is in ieder geval om jou op een correcte en volledige manier te kunnen beoordelen.

     Als jouw functie inhoudt dat je veel contact met onze klanten hebt of ze adviseert, willen we graag testen of jij hebt wat hiervoor nodig is. Wees jezelf, alleen dan krijgen we een duidelijk beeld van jou.

     Voor de meeste andere functies willen we graag weten hoe graag jij up-to-date wilt blijven en of je je verder in de organisatie wilt ontwikkelen. Ook hier: wees gewoon jezelf, alleen dank weten we meer over jou.

     Blijven we samen up-to-date?     Wil je nog steeds bij ons werken na het eerste gesprek en zien wij jou ook nog zitten? Dan komt er een tweede gesprek. Voelt het voor ons allebei nog goed na dit gesprek en is de rapportage van het assessment positief? Dan bieden wij jou een functie aan.

     Als we op het punt staan om beiden de arbeidsovereenkomst te tekenen, controleren we openbare bronnen en incidentenwaarschuwingssystemen voor financiële instellingen. Als dit allemaal goed is, kom je bij ons werken. Je vraagt zodra we getekend hebben een verklaring omtrent jouw gedrag op en overlegt deze binnen 6 weken na indiensttreding. Dit is een ontbindende voorwaarde voor jouw dienstverband, want zonder deze verklaring kan je niet bij ons in dienst treden. Binnen drie maanden na jouw indiensttreding leg je de eed of belofte af.

     Up-to-date

     En zo niet?     Als we om wat voor reden dan ook besluiten om niet met elkaar verder te gaan, dan zullen wij jouw gegevens niet bewaren. Om jouw privacy te waarborgen zullen wij jouw dossier vernietigen.

     ASR maakt gebruik van Verschoor & Oudshoorn assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in ASR assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen