Het Atos assessment werkt altijd. Wij helpen onze klanten over te stappen op digitaal gebied van A tot Z. We hebben klanten in alle sectoren en hebben wereldwijd vele vestigingen en dus ook heel veel medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het Atos assessment zorgt voor een goede overstap
    • Maak jij de goede stap?
    • Maken wij de goede stap?
    • Stappen we mis?
    • Het Atos assessment zorgt voor een goede overstap     Ieder bedrijf heeft andere eisen aan een digitale omgeving. De overstap op digitaal gebied kan daarnaast nog specifieke eisen op leveren, maar soms ook bijkomende problemen. Iedere situatie is daarin uniek en vereist dus ook een unieke manier op opgelost te worden. Een hoge mate van creatief denken is binnen ons bedrijf dus nodig. Daarnaast hebben we ondervonden dat het in het team sparren ook aanmerkelijke resultaten op kan leveren.

     Atos

     Maak jij de goede stap?     Als je bij ons wilt komen werken, vul je het formulier op onze site in. Je vult deze ook aan met jouw curriculum vitae. Op basis daarvan selecteren wij de kandidaten die wij willen ontmoeten. In het eerste gesprek kunnen we van gedachte wisselen over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Als we verder willen kijken bij elkaar, nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een assessment.

     Voor het assessment ga je een dag naar de door ons aangegeven locatie. Daar vul je vragenlijsten in waarin jouw mening over van alles en nog wat wordt gevraagd. Deze vragen geven ons een beeld van jou. Pas jij binnen onze organisatie. Vaak ontdekken we ook al iets van wat je kunt.

     Een assessment is niet in één vorm uit te leggen. Welke onderdelen jou gevraagd worden om te doen, hangt sterk samen met de functie die jij wilt gaan vervullen. Wij willen graag jouw actieve inbreng in het zoeken van oplossingen, daarom willen wij in ieder geval de creativiteit in jou ontdekken. Wij doen dit door jou een case op te laten lossen of een andere opdracht te laten doen. Gedurende het hele assessment heb je regelmatig face-to-face contacten, waarbij jou aanvullende vragen of uitleg gegeven wordt. Jij kunt natuurlijk ook altijd iets vragen.

     What's next

     Maken wij de goede stap?     De bevindingen die uit het assessment komen, worden telefonisch met ons doorgesproken. Deze bevindingen, samen met ons gevoel van het eerste gesprek, zijn bij positief resultaat reden om jou uit te nodigen voor een tweede gesprek om met jou te brainstormen hoe we tot een overeenkomst kunnen komen. En bij wederzijds goedvinden, kunnen we het contract op laten maken.

     Alleen met jouw toestemming mogen wij een afschrift van de rapportage van het assessment ontvangen. Als jij die toestemming geeft, zullen wij het rapport in jouw dossier bewaren. Wellicht wil jij in de toekomst op een andere afdeling mee sparren. Op basis van dit rapport hebben wij inzicht in jouw ontwikkelingsmogelijkheden en hoe jou daarbij te helpen deze te verwezenlijken.

     Stappen we mis?     Het contract gaat natuurlijk niet door als een van ons beiden dat niet wil. Wij hebben geen schriftelijk verslag gekregen van het assessment, maar jij wel. Je hebt dus inzicht in speerpunten waarop je je kunt richten in een volgende sollicitatieprocedure. Of welke stap je kunt nemen om juist die opleiding te kiezen die jou aantrekkelijker op de arbeidsmarkt maakt.

     Atos maakt gebruik van Time to Grow assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Atos assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen