Het Audi assessment zorgt dat alles op zijn plaats valt. Met veel zorg produceren wij in Nederland en andere landen onze auto’s om ze vervolgens wereldwijd met diezelfde zorg te verkopen.

Inhoudsopgave
    • De juiste plaats door het Audi assessment
    • Plaatsing
    • Ben jij de spoiler op ons nieuwste model?
    • Toch te veel of te weinig?
    • De juiste plaats door het Audi assessment     Als autofabrikant weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat alles op de juiste plaats zit. Iets wat te veel of te weinig of verkeerd is aangebracht, kan catastrofale gevolgen hebben. Wij staan hetzelfde in ons personeelsbeleid: we hebben graag alles en iedereen op de juiste plaats. Alleen dan functioneren wij zoals wij nu functioneren. Wij maken daarom tijdens de selectieprocedure gebruik van een assessment.

     Audi

     Plaatsing     Alles begint met jouw interesse in ons bedrijf en in een specifieke vacature. Je schrijft ons waarom jij interesse in ons heb, waarom jij die specifieke vacature leuk vindt en natuurlijk ook waarom jij nou juist degene bent die wij zoeken. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie, maar ook naar jouw curriculum vitae. Kunnen we iets met jouw interesse, dan nodigen wij jou uit omdat wij nieuwsgierig zijn wie jij dan bent. Lijken we bij elkaar te passen, dan nodigen wij jou uit voor een assessment.

     Deel jij onze droom over auto’s en word jij blij van onze manier van werken? Op welke manier kunnen wij jou nu, maar ook in de toekomst uitdagen? Waarvan weet je al hoe het moet en wat kunnen we je nog leren? Dit soort vragen kunnen we beantwoorden doordat jij een uitgebreid vragenformulier invult.

     Voor sommige functies willen we ook graag weten hoe jij nou precies dat wat je kunt in de praktijk toepast. We vragen je dan bijvoorbeeld om een bepaald probleem dat inherent is aan jouw vakgebied op te lossen. Dit kan een oplossing op papier uitwerken zijn, maar ook een fictief adviesgesprek met een klant. Wij krijgen een verslag van jouw assessment zodat wij gefundeerd in kunnen schatten of jij degene bent die we voor die specifieke plaats zoeken.

     Auto

     Ben jij de spoiler op ons nieuwste model?     Op basis van het verslag en ons eerdere gesprek beslissen we of wij jou de juiste plaats kunnen geven. Als dit zo is, gaan we met jou om tafel om de laatste details te bespreken. En dan ben jij wat ons betreft de spoiler op ons nieuwste model!

     Het verslag blijft voor altijd onderdeel van jouw personeelsdossier. Voor elke wijziging in jouw functie gedurende jouw hele carrière kunnen wij teruggrijpen op dit verslag. Het geeft immers een duidelijke weergave van jouw als persoon en als medewerker en ook over wat wij jou nog kunnen leren.

     Toch te veel of te weinig?     Wil één van ons beiden toch niet, dan zullen wij jouw gegevens volledig vernietigen. Jij daarentegen heb een verslag in handen waarin jouw grote kansen zijn omschreven. Wil je iets anders, dan staat er ook in wat je moet doen om van dat andere een grote kans te maken. Kortom: een waardevol verslag waar jij jezelf op de juiste plek in de arbeidsmarkt kunt plaatsen.

     Audi maakt gebruik van Cubiks assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Audi assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen