Door het Avans Hogeschool assessment leren wij als school. Om onze studenten te kunnen blijven doceren, moeten we eerst zelf het naadje van de kous weten.

Inhoudsopgave
    • Het Avans Hogeschool assessment haalt het onderste uit de kan.
    • Help jij die kan leeg scheppen?
    • Halen wij samen het onderste uit de kan?
    • Haalt iemand anders de kan leeg?
    • Het Avans Hogeschool assessment haalt het onderste uit de kan.     Kennis doorgeven aan anderen is iets wat we als school graag doen. We dagen studenten uit om het onderste uit de kan bij zichzelf te halen. Op alle fronten helpen wij ze daarbij. Ook onze eigen medewerkers begeleiden en stimuleren wij bij cursussen en opleidingen.

     Wij halen ook graag samen met onze medewerkers het onderste uit onze eigen kan. Doordat wij gebruik maken van een assessment tijdens de beslisprocedure omtrent nieuw en bestaand personeel, kunnen wij dat.

     Avans Hogeschool

     Help jij die kan leeg scheppen?     Je kunt bij ons alleen online via onze website solliciteren. Je vult het sollicitatieformulier in en stuurt jouw curriculum vitae mee. Op basis van deze gegevens selecteren wij de beste kandidaten voor een gesprek. Naar aanleiding van deze gesprekken selecteren wij opnieuw de beste kandidaten en nodigen ze uit voor een tweede gesprek.

     Als het tweede gesprek voor alle partijen nog groen licht geeft, vragen wij de kandidaten deel te nemen aan een assessment. Zoals gezegd willen wij als organisatie het onderste uit onze eigen kan halen. Het assessment zal aantonen of jij hebt wat nodig is om ons daarbij te helpen.

     Aan de hand van enorme vragenlijst wordt objectief vastgesteld wie jij bent, wat jouw sterke punten zijn en welke verbeterpunten jij hebt en hoe deze punten verbeterd kunnen worden. Ook vertelt de uitslag ons of jij binnen ons team past en ons dus kan helpen om onze kan leeg te scheppen.

     Afhankelijk van de functie waarop jij solliciteert kan het assessment nog een fase van ‘laat maar zien wat je kunt en hoe je dat doet’ hebben. Je krijgt een praktijksituatie voorgeschoteld en lost deze op de meest adequate manier op. Echt oefenen voor het assessment wordt lastig, omdat het assessmentbureau voor ons op maat gemaakte testen gebruikt.

     Halen wij samen het onderste uit de kan?     Van het assessment wordt een verslag gemaakt en dat verslag zal de doorslag geven voor welke kandidaat wij uit zullen nodigen om de arbeidsvoorwaarden bij ons te bespreken. Je gaat vervolgens zo snel mogelijk bij ons aan de slag.

     In jouw dossier wordt het verslag bewaard voor toekomstig naslagwerk voor als jij bijvoorbeeld van functie wilt veranderen of een cursus wilt gaan doen. Natuurlijk is een dergelijk rapport ook handig om in te zien bij een structuurwijziging en het vraagstuk waar jij na die wijziging het beste in onze organisatie past.

     Assessments

     Haalt iemand anders de kan leeg?     Mocht je wel het assessment gedaan hebben, maar niet bij ons aan tafel zitten voor het arbeidsvoorwaardengesprek, dan vernietigen wij jouw verslag en jouw overige gegevens. Jij hebt het verslag nog wel tot jouw beschikking en kunt dat als leidraad bij het zoeken naar een geschikte functie bij een ander bedrijf gebruiken. Natuurlijk kan je ook de verbeterpunten aanpakken om wel het onderste uit jouw eigen kan te halen.

     Avans Hogeschool maakt gebruik van Quiris Adviesgroep assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Avans Hogeschool assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen