Het Avop assessment brengt mensen samen. Het nader tot elkaar brengen, via sollicitaties of herplaatsing, van mensen dat is waar wij ons werk van gemaakt hebben.

Inhoudsopgave
    • Specialisten door het Avop assessment
    • Ben jij onze specialist?
    • Kunnen wij ons specialistenteam met jou uitbreiden?
    • Elders als specialist aan de slag?
    • Specialisten door het Avop assessment     Wij begeleiden bedrijven met het vinden en plaatsen van het juiste personeel. Ook bij een structuurwijziging kunnen wij adviseren, bijvoorbeeld bij het juist plaatsen van personeel. Aan de andere kant helpen wij de individuele werknemer of werkzoekende met het vinden van een (andere) baan. Zowel (potentiële) werkgevers als werknemers en werkzoekenden adviseren wij om gebruik te maken van een assessment.

     Advies aan andere bedrijven en hun medewerkers geven, kunnen wij alleen doen door ons eigen personeelsbeleid volledig op orde te hebben. Daarnaast geloven wij in de adviezen die wij geven. Zodoende is bij de werving- en selectieprocedure van ons bedrijf een grote rol weggelegd voor het assessment.

     AVOP

     Ben jij onze specialist?     Je begint met ons schriftelijk te vertellen waarom jij specialist bent voor onze vacature. Dit onderbouw je met jouw curriculum vitae. Overtuig je ons, dan gaan we met jou om de tafel. Weet je ons ook in dit gesprek van jouw gelijk te overtuigen, dan nodigen wij jou uit voor een assessment. Dit assessment wordt via een ander assessmentbureau gedaan, om elke vorm van bevoordeling van één de kandidaten te voorkomen.

     We willen graag alles van jou weten en daarbij ligt de nadruk op wat jou beweegt en waar jij blij van wordt. Ook willen wij graag onderzoeken wat jouw capaciteiten zijn en welke capaciteiten nog goed ontwikkeld kunnen worden. Dit alles wordt door psychologen gefilterd uit een vragenlijst. Hoe eerlijker jij deze invult, hoe beter zicht wij krijgen in jouw specialismen.

     Vervolgens willen wij jou graag in actie zien. Hoe vorm jij uitdagingen om tot kansen? Hoe overtuig jij potentiële klanten en krijg je ze als relatie? Hiervoor worden praktijksituaties nagebootst.

     Specialist

     Kunnen wij ons specialistenteam met jou uitbreiden?     Van het hele assessment wordt een verslag gemaakt met concrete bevindingen ten aanzien van jou, wat jij goed kunt en wat je leuk vindt om te doen. Ook blijkt hieruit of jij binnen onze organisatie past en je dus in onze werkwijze kunt vinden. Als het assessment uitwijst dat jij bij ons specialisme deelt, gaan we in gesprek over het hoe, wat en wanneer. En daarna kan je aan jouw eerste werkdag bij ons starten.

     Tijdens jouw carrière bij ons stimuleren wij jezelf op ons vakgebied nog verder te specialiseren. Hiervoor kunnen de bevindingen van het assessment prima als uitgangspunt dienen.

     Team uitbreiding

     Elders als specialist aan de slag?     Blijkt toch dat jij beter kunt functioneren binnen een andere organisatie, dan zullen wij het verslag vernietigen.

     Jij kunt het verslag gebruiken bij het vinden van een baan waarin jij wel als specialist aan de slag kunt. Je vindt in het verslag namelijk de speerpunten die je bij uitstek kunt benadrukken in jouw nieuwe sollicitatie. Wil je toch een ander soort functie, dan kan je in het verslag vinden voor welke functies jij gemaakt bent en welke opleidingen jij daarvoor nog zou moeten volgen.

     Avop maakt gebruik van Ixly assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.      

Artikelen in Avop assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen