Een CV vol relevante werkervaring en een goed geschreven motivatiebrief is zeker een plus, maar de werkgevers van tegenwoordig krijgen liever een zo volledig mogelijk beeld voordat zij iemand aannemen. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een AVOP assessment. Op www.capaciteitentestoefenen.com kun je jezelf goed voorbereiden op dergelijke tests. Dit vergroot de kans dat je deze goed maakt én dat je een nieuwe baan zult scoren.


logo-AVOP

Inhoudsopgave


  • Over AVOP assessment
  • Assessments
  • Coaching
  • Loopbaanbegeleiding
  • Management recruitment
  • Organisatieontwikkeling en training
  • Loopbaanplanning
  • Ontwikkeling
  • Werving en selectie
  • Voorbereiden op een AVOP assessment  • Over AVOP assessment

   AVOP helpt mensen, aan de hand van een AVOP assessment, bij het in kaart brengen van hun talenten en capaciteiten. Daarnaast helpen zij diverse werkgevers bij het vinden van geschikte werknemers. Door de kwaliteiten van de potentiële werknemer te overlappen met de gevraagde competenties van de baan, vinden zij altijd geschikte werknemers.


   Assessments

   Aan de hand van assessments wordt een beeld ontwikkeld van jouw talenten en kwaliteiten. Dit kun je op individueel niveau doen, zodat je jouw kwaliteiten in beeld brengt. Dit kan je helpen bij het vinden van een functie die beter op jouw persoonlijkheid aansluit. Daarnaast brengen AVOP assessments kwaliteiten van werknemers in beeld die interessant zijn voor werkgevers.


   Coaching

   Soms loop je vast binnen jouw loopbaantraject. In dat geval kun je coaching gebruiken om je weer op het juiste pad te krijgen. Een coach helpt jouw bij het ontdekken van jouw kwaliteiten en capaciteiten. Zo vind je een functie die beter aansluit op jou.


   Loopbaanbegeleiding

   Heb je twijfels over jouw loopbaan? Wil je weten wat een goede volgende stap zou zijn? Wil je weten welke capaciteiten je moet verbeteren voor de volgende stap? In dat geval is loopbaanbegeleiding precies wat je nodig hebt om antwoord te krijgen op deze vragen en meer. Via een AVOP assessment is dit mogelijk.

   whats-next


   Management recruitment

   Niet iedereen heeft interesse in dezelfde rol. Sommigen zijn niet geïnteresseerd in een leidinggevende rol, anderen juist wel. Via een AVOP assessment zal dit duidelijk worden. Hierdoor vinden vele bedrijven werknemers die geschikt zijn voor een rol binnen management.


   Organisatieontwikkeling en training

   Ook organisaties moeten zich blijven ontwikkelen. Daarom biedt AVOP ook voor hen passende trainingen en cursussen.


   Loopbaanplanning

   Wil je een overzichtelijker beeld creëren van de ontwikkeling van jouw loopbaan? Wil je een duidelijker doel voor ogen hebben? Aan de hand van loopbaanplanning zet je duidelijke doelen op kaart. Zo weet je beter waar je naartoe aan het werken bent.


   Ontwikkeling

   Het is van belang dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. Nieuwe vaardigheden zijn niet alleen belangrijk voor je huidige baan, maar kunnen ook een selling point zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. AVOP helpt je, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.


   Werving en selectie

   Een AVOP assessment is niet alleen van belang voor werknemers. Ook werkgevers kunnen op deze manier de beste kandidaten voor een bepaalde functie vinden. AVOP doet dan ook aan werving en selectie. Om deze reden is het van belang om een AVOP assessment goed te maken en hier alvast voor te oefenen via www.capaciteitentestoefenen.com.

   afbeelding-werving-en-selectie


   Voorbereiden op een AVOP assessment

   Het is van groot belang om een AVOP assessment zo goed mogelijk te maken. Niet alleen breng je hierdoor optimaal jouw talenten in kaart, maar het vergroot ook de kans dat je een goede functie bij een mooi bedrijf kunt scoren. Door vergelijkbare tests te oefenen via www.capaciteitentestoefenen.com weet je zeker dat je goed voor de dag zult komen. Een goed gemaakte AVOP assessment kan een hoop mooie mogelijkheden voortbrengen.

    

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in AVOP assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen