Wij laten het horen door het Bang & Olufsen (B&O) assessment. Een optimale geluidsbeleving, dat is het doel wat wij voor onze klanten voor ogen hebben.

Inhoudsopgave
    • Het Bang & Olufsen (B&O) assessment klinkt goed.
    • Klink jij goed?
    • Kunnen we op elkaar afgestemd worden?
    • Wat als het vals klinkt?
    • Het Bang & Olufsen (B&O) assessment klinkt goed.     Al vele jaren produceren en repareren wij apparaten waar geluid uit komt. Het begon allemaal met een radio, maar inmiddels zijn onze mogelijkheden ongeëvenaard. Deze mogelijkheden hebben wij kunnen uitvinden en uitvoeren door onze medewerkers. Het is vanuit ons dan ook niet meer dan normaal dat wij onze medewerkers ook alle mogelijkheden gunnen.

     In Nederland zoeken wij altijd retailpartners. Als retailpartner ben je eigenlijk zelfstandig ondernemer, maar krijg je ondersteuning van ons. Zo helpen wij helpen jou onder andere met een advies omtrent een gelikte winkelinrichting, krijg je materialen en advies voor marketingacties en kan je voor bedrijfsadvies op ons terugvallen.

     B&O


     Om retailpartner te worden, moet jij ons overtuigen dat jij het gaat redden in onze wereld, dat jij de ambitie hebt om eigenaar van een winkel te worden en ervoor wilt gaan. Daarvoor krijg jij de gelegenheid tijdens een eerste inventarisatiegesprek. We vragen elkaar van alles om allebei een duidelijk beeld te krijgen van de verwachtingen. Als je er dan nog steeds voor 100% voor wilt gaan, willen wij graag een objectieve observatie van jou krijgen door een assessment.

     Op basis van door jou ingevulde vragenlijsten rapporteert een psycholoog over jouw persoonlijkheid, jouw innerlijke drive en jouw doelen. Op dezelfde manier wordt gerapporteerd over wat jij in het verleden hebt bereikt, op welk niveau jij nu presteert, op welk niveau je uit wilt komen, benut jij jouw netwerk wel optimaal en heb jij de ambitie om meerdere filialen te managen?

     Vervolgens zal je deelnemen aan een aantal praktijksituaties waaruit onder andere duidelijk zal worden of jij alles in het belang van jouw klant doet, terwijl jij jouw eigen commerciële belang ook niet verwaarloost.

     Pas na een positieve rapportage van al deze factoren, gaan wij verder in gesprek. Zonder deze eigenschappen en vaardigheden is het niet mogelijk retailpartner van ons te worden. Ook zullen wij jouw betrouwbaarheid screenen.

     Kunnen we op elkaar afgestemd worden?     Als de resultaten van het assessment positief zijn, gaan wij dus in gesprek met jou. We bekijken samen met jou waar jij een filiaal zou willen openen en of dat strategisch gezien de juiste keuze is. Je gaat een uitgebreid trainingstraject in om jou klaar te stomen als retailpartner. Je wordt daarin ook begeleid op alle mogelijke gebieden. Dan ga je de winkel inrichten en aan de slag.

     Assessment

     Wat als het vals klinkt?     Als jij of wij het op enig moment tijdens het traject niet meer met elkaar zien zitten, scheiden onze wegen op dat moment. Alle informatie die wij tot dat moment over jou verzameld hebben zullen wij verantwoord vernietigen.

     Jij hebt een duidelijke rapportage in handen waaruit jij op kunt maken of een carrière als zelfstandig ondernemer voor jou is weggelegd of dat je beter in loondienst kunt blijven werken. Ook weet jij jou verbeterpunten. Alle instrumenten om een goede toekosmt op te bouwen. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

     Bang & Olufsen (B&O) maakt gebruik van Cut-E assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Bang & Olufsen (B&O) assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen