Het Cordaan assessment is er voor iedereen. Wij bieden zorg en ondersteuning voor iedereen, van alle leeftijden, die dat even of voor een langere tijd nodig heeft. Zorg en ondersteuning om iedereen zo lang mogelijk in de eigen omgeving de eigen werkzaamheden te kunnen laten doen.

Inhoudsopgave


  • Iedereen functioneert het beste door het Cordaan assessment
  • Ben jij er voor iedereen?
  • Zijn wij er samen voor iedereen?
  • Liever apart?  • Iedereen functioneert het beste door het Cordaan assessment

   Zo lang mogelijk in jouw eigen veilige haven blijven, dat wil toch iedereen? Maar in ieder geval zelf je leven inrichten als patiënt, thuis of op een andere goede plek, dat is het minste. Wij bieden deze mogelijkheden samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en zorgprofessionals van buiten onze organisatie.

   Wij kunnen onze patiënten en hun omgeving alleen helpen als wij zelf over een deskundig en gemotiveerd team van medewerkers en vrijwilligers beschikken. Om dit op voorhand zo goed mogelijk in te kunnen schatten, vormt een assessment een standaardonderdeel van onze sollicitatieprocedure.

   logo-cordaan


   Ben jij er voor iedereen?

   Wil jij deel uitmaken van ons team, stuur dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar ons toe. Wij kijken hierin vooral naar jouw reden van sollicitatie, jouw werkervaring en opleidingen. Sluit dit bij ons aan, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Willen we verder met elkaar, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Jouw assessment begint met een vragenlijst over jezelf, wat je al kan en wat je in de toekomst wilt bereiken. Belangrijk voor ons is dat je goed in een team kunt werken, maar ook zelfstandig goed kan functioneren. In de vragenlijst zitten ook een aantal korte tests om te beoordelen of jij op het niveau van de opleiding die je hebt gevolgd presteert. Voorbereiding is niet nodig, want als het goed is weet je alle vragen.

   Voor sommige functies zijn nog een aantal aanvullende tests noodzakelijk om goed te kunnen beoordelen of jij inderdaad de vacature goed in kunt vullen. Je werkt met mensen, dus we willen graag weten welke gesprekstechnieken jij gebruikt. Daarnaast willen we graag zien hoe oplossingsgericht jij kunt werken. Je kunt bij de tests denken aan een rollenspel met een fictieve patiënt.


   Zijn wij er samen voor iedereen?

   We hebben in ons gesprek ontdekt dat we verder met jou willen. Of we ook verder met jou kunnen, zal blijken uit de rapportage van jouw assessment. Blijkt dat we verder kunnen, dan nodigen wij jou uit om jouw exacte functie-inhoud, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw indiensttredingsdatum te bespreken.

   Eenmaal bij ons binnen, kan jij zelf bepalen of en hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen. De rapportage geeft ons beiden goed inzicht in jouw talenten en jouw vaardigheden die met behulp van scholing ook talenten kunnen worden. Onze Cordaan acedemie staat tot jouw beschikking. Wil je liever elders bijleren, dan dragen wij een deel van de kosten voor jou.

   afbeelding-ontwikkelen


   Liever apart?

   Geeft de rapportage van het assessment aan dat wij beter niet samen verder kunnen gaan, zullen jouw gegevens vernietigd worden. Jij hebt wel een rapport over jezelf met jouw kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt. Je kunt hiermee in jouw curriculum jouw talenten goed benoemen. Voor andere vacatures kan jij uitstekend bekijken of jij de geschikte kandidaat bent of wat ervoor nodig is dat te worden. Zo kan jij ervoor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt.

   Cordaan maakt gebruik van  Ixly assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Cordaan assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen