Het Damen Shipyards assessment vaart lekker mee. Wij zijn een internationale scheepswerf met klanten in alle werkgebieden. Dat onze schepen van topkwaliteit zijn en volledig aanpast zijn aan onze klanten, spreekt voor zich. Wij kunnen hiervoor terugvallen op onze jarenlange ervaring.

Inhoudsopgave


  • Met Damen Shipyards assessment houden we alle hens aan dek
  • Hoe kom je aan dek?
  • Kom je aan dek?
  • Liever zwemmen?  • Met Damen Shipyards assessment houden we alle hens aan dek

   Bij ons staan tevreden klanten voorop: we bouwen exact wat de klant wil. Wij kunnen kwalitatief hoogstaand bouwen door onze jarenlange ervaring en continue tests. Daar hebben wij onze ontwerpen op aangepast. Mocht er dan onderweg toch iets mis gaan, dan zijn wij ieder uur van de dag bereikbaar voor hulp. Hiernaast bieden wij aanvullende diensten zoals hulp bij garantiestellingen en financiering.

   Als uit de kuiten gewassen familiebedrijf, hechten wij aan onze medewerkers alsof we nog een klein familiebedrijf zijn. Welke functie je binnen ons bedrijf ook hebt, je bent een belangrijke schakel in het gehele proces. Het is dan ook van belang dat wij selectief te werk gaan bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Dit is de belangrijkste reden dat wij gebruik maken van een assessment bij de selectieprocedure.

   logo-damen-shipyards


   Hoe kom je aan dek?

   Wil je meebouwen, dan stuur je jouw brief met curriculum vitae naar ons op. Wij doen een eerste selectie op basis van jouw gegevens. Lijk je mee te kunnen bouwen, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. Is het een prettig gesprek, dan nodigen wij jou uit om een assessment te doen.

   Doel van het eerste gedeelte van het assessment is om jou te leren kennen. Wat kunnen wij in jou vinden? Vind jij het leuk om in een team als het onze te werken? Ben jij als persoon geschikt voor de vacature waarop je gesolliciteerd hebt? Dit soort vragen worden beantwoord door een door jou in te vullen vragenlijst. Tijdens het tweede gedeelte krijg je een vragenlijst met een aantal korte tests erin verwerkt. Hieruit blijkt of jij al hebt wat nodig is voor de functie en wat je nog zou kunnen leren voor deze of een andere functie.

   Er zijn veel verschillende functies binnen ons bedrijf. Voor het goed in kunnen schatten of iemand al over de vaardigheden die nodig beschikt, heb je soms een derde gedeelte van het assessment nodig. Door rollenspellen of fictieve problemen die jij op moet lossen te analyseren, krijgen wij daar een goed beeld van.


   Kom je aan dek?

   Na jouw assessment intern besproken te hebben, nodigen wij jou uit voor een tweede gesprek. Blijkt dat jij aan dek kunt komen, dan doen wij jou een concreet voorstel. Wil jij ook aan dek komen, dan bespreken we de begindatum. Wij bewaren jouw stukken in jouw personeelsdossier. Mocht je in de toekomst willen doorgroeien, dan kunnen wij het rapport van het assessment als begeleiding bij de keuze hanteren.

   afbeelding-doorgroei


   Liever zwemmen?

   Als blijkt dat om er, wat voor reden dan ook, een dienstverband bij ons niet doorgaat, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt aan de hand van het assessment duidelijk jouw toekomst gaan uitstippelen. Welke functie binnen welk bedrijf past het beste bij je? Welke specifieke vaardigheden kan je verbeteren om een betere positie op de arbeidsmarkt te bemachtigen? Met het assessment kan jij zwemmen naar een voor jou goede toekomst.

   Damen Shipyards maakt gebruik van PiCompany assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

    

Artikelen in Damen Shipyards assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen