De Bijenkorf assessment maakt ontwikkeling mogelijk. Bijna 150 jaar geleden is de Bijenkorf begonnen als een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam. Inmiddels hebben we als warenhuis aardig wat vestigingen door Nederland en sinds 2009 heeft onze online shop haar digitale deuren geopend.

Inhoudsopgave


  • Door de Bijenkorf assessment voelen gasten zich bijzonder
  • Ben jij bijzonder?
  • Zijn we samen bijzonder?
  • Niet heel bijzonder?  • Door de Bijenkorf assessment voelen gasten zich bijzonder

   Dat is één van onze belangrijkste opdrachten: de gasten zich bijzonder laten voelen. Dit begint in onze winkels of op de website en wordt verder doorgevoerd onze persoonlijke adviesmogelijkheden. Wij doen al het mogelijke om onze diensten aan onze gasten aan te passen.

   Wij vinden onze medewerkers ook bijzonder. Alleen al onze medewerkers samen kunnen onze gasten zich bijzonder laten voelen. Onze medewerkers maken het aankoopproces tot een unieke belevenis voor onze gasten en vormen een klachtenprocedure om tot een succesverhaal. Om deze eigenschappen bij al onze medewerkers te kunnen waarborgen, maken wij gebruik van een assessment bij de sollicitatieprocedure.

   afbeelding-bijenkorf


   Ben jij bijzonder?

   Je laat ons weten hoe bijzonder jij bent in een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Val jij bij ons op, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Hierna volgt een tweede en eventueel nog een derde gesprek. Voor bepaalde leidinggevende functies en functies op ons Servicekantoor wordt jou gevraagd om tijdens het tweede gesprek een verkort assessment te doen.

   Het assessment begint met een vragenlijst op basis waarvan jouw persoonlijkheid vastgesteld kan worden. We willen graag weten wie je bent, wat jou motiveert en of je graag in een team werkt. Vervolgens zal getoetst worden wat jouw capaciteiten zijn. Net als ieder mens heb jij sterke en ook minder sterke punten. Is het mogelijk deze minder sterke punten om te buigen naar gewone punten of wellicht naar sterke punten?


   Zijn we samen bijzonder?

   Na een intern overleg over jouw assessment nodigen wij jou uit voor het laatste gesprek. Willen we van beide kanten verder met elkaar, dan regelen we dat in een arbeidsovereenkomst. Om de waarborgen dat onze medewerkers zich blijvend bijzonder bij ons voelen, investeren wij continu in ze. Handig om jouw assessment erbij te pakken zodra je je wilt gaan ontwikkelen. We kunnen daaruit samen filteren welke kansen op het gebied van opleidingen jij het beste kunt benutten om die functie die je wilt te kunnen bereiken.

   afbeelding-kansen


   Niet heel bijzonder?

   Het kan natuurlijk blijken dat jij niet geschikt bent voor de vacature waarop jij gesolliciteerd hebt, maar wel geschikt bent om bij ons te werken. Met jouw akkoord daarvoor zullen wij jouw gegevens opslaan in ons bestand. Zodra wij een vacature hebben waar jouw naam op staat, nemen wij dan weer contact met jou op. Wil jij helemaal niet meer bij ons werken of is gebleken dat je beter niet bij ons kunt gaan werken, dan vernietigen wij jouw dossier.

   Te allen tijde heb jij de resultaten van jouw assessment tot jouw beschikking. Jij kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om in jouw toekomstige sollicitatiekeuzes op zoek te gaan naar functies waarin jij profijt hebt van jouw sterke punten. Ook jouw curriculum vitae kan je goed onderbouwd bijwerken. Met andere woorden: je kunt de resultaten gebruiken om bijzonder op te vallen op te arbeidsmarkt.

   De Bijenkorf maakt gebruik van PiCompany assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Bijenkorf assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen