Het DHL assessment zorgt voor juiste bezorging. Wij zijn wereldleider op het gebied van logistieke oplossingen voor alle branches en vrijwel alle wereldwijde evenementen. In meer dan 220 landen en regio’s bezorgen wij jaarlijks vele pakketten. Wij maken hierbij gebruik van alle mogelijke vervoersmiddelen.

Inhoudsopgave


  • Op de juiste plaats dankzij het DHL assessment
  • Wat is jouw plaats?
  • Zit jij bij ons op de juiste plaats?
  • Taal- en leesvaardigheidstoetsen  • Op de juiste plaats dankzij het DHL assessment

   Ons bedrijf bezorgt van pakket en kan alles wat daarbij om de hoek komt kijken overnemen, over de gehele wereld en met alle mogelijke vervoersmiddelen. Wij worden betrokken bij het gehele proces, vanaf de bestelling tot aan de bezorging bij de eindklant. Of dat nog niet genoeg is, kunnen wij ook een ondersteunende functie voor en na het verkoopproces geven.

   Wij bieden dus een zeer gevarieerd pakket van diensten aan en leunen daarbij zwaar op de capaciteiten van onze medewerkers. Onze medewerkers maken ons bedrijf immers mogelijk. Al onze medewerkers zetten zich volledig in voor onze klanten en daarmee voor ons. Om te beoordelen of een sollicitant binnen dit trouwe en toch diverse team past, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

   logo-DHL


   Wat is jouw plaats?

   Heb je een leuke vacature op onze site gevonden, solliciteer daar dan en voeg jouw curriculum vitae erbij. Wij bekijken jouw reactie en kijken of je op papier geschikt bent voor deze functie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een betere inschatting van jou te maken. Gaat dit goed, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek op kantoor. In dit gesprek krijg jij jouw kans om ons te overtuigen dat wij voor jou moeten gaan. Gaat ook dit goed, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Tijdens dit assessment word je tijdens rollenspellen, fictieve uitdagingen en teamspelen uitgedaagd het beste van jezelf te laten zien. Ook maak je kennis met een aantal van onze managers. Gedurende deze dag krijgen we een goed inzicht in jouw kunnen en in jouw punten die wellicht verbeterd kunnen worden. Het hogere doel van de dag is goed te kunnen beoordelen of jij binnen ons bedrijf past.


   Zit jij bij ons op de juiste plaats?

   Als de gesprekken en het assessment uitgewezen hebben dat wij jou binnen ons bedrijf willen, handelen we samen de laatste formaliteiten af. We bewaren het assessment in jouw dossier, zodat we dit rapport kunnen raadplegen bij een door jou gewenste carrièreontwikkeling. Wij ondersteunen onze medewerkers bij het bijleren en daarmee het uitbreiden van jouw carrièremogelijkheden.

   afbeelding-ondersteuning


   Liever een andere plaats?

   Wordt tijdens de procedure duidelijk dat jij niet geschikt bent voor deze functie, dan staken wij de procedure. Als duidelijk is dat jij wel binnen onze organisatie past, kunnen wij, alleen als jij dat goed vindt, jouw dossier bewaren en weer inzien voor nieuwe vacatures binnen ons bedrijf. Zodra de geschikte vacature voor jou openstaat, nemen wij dan contact met jou op. Zijn wij niet het juiste bedrijf voor jou, dan vernietigen wij jouw dossier.

   In alle gevallen heb jij ook een verslag van het assessment. Je kunt jouw curriculum vitae hier bijvoorbeeld op aanpassen. Dit verslag kan je helpen met het vinden van de functie waar jij wel op de juiste plaats zit.

   DHL maakt gebruik van  Gartner assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DHL assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen