Het DocMorris assessment bezorgt medicijnen op elk gewenst moment. Als onlineapotheek leveren wij medicijnen vanuit Nederland aan patiënten in met name Duitsland. Wij zetten ons er 24/7 voor in om onze medicijnen veilig, voordelig en snel aan de eindgebruiker te kunnen leveren.

Inhoudsopgave


  • Het DocMorris assessment maakt mensen beter
  • Maak jij beter?
  • Maken wij samen beter?
  • Beter van niet?  • Het DocMorris assessment maakt mensen beter

   Medicijnen slikken is geen luxe, maar een medisch noodzakelijke aangelegenheid. Van het juiste en tijdige gebruik van medicijnen hangen mensenlevens af. Inherent hieraan is dat ook het leveren van de juiste medicijnen nauwkeurig en op tijd moet plaatsvinden. Wij zijn ons van hiervan meer dan bewust en zijn een betrouwbare partij hierin.

   Onze medewerkers dragen dus een enorme verantwoordelijkheid. Dit verantwoordelijkheidsgevoel wordt ervaren door onze hele organisatie heen. Goede medewerkers willen we ook houden en dat doen we onder andere door ze te stimuleren om door te groeien binnen het vak. Allemaal redenen om tijdens onze sollicitatieprocedures gebruik te maken van een assessment.

   logo-Doc-Morris


   Maak jij beter?

   Solliciteren bij ons kan online met een motivatiebrief en jouw curriculum vitae. We selecteren op basis van de door jou aangeleverde gegevens. Als je geschikt lijkt om bij ons te  komen werken, nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Gaat dit gesprek voor beide partijen goed, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Het gehele assessment kan je online doen op een voor jou goede plaats waar jij de beschikking hebt over een computer met internet. Wij hebben op basis van onze bedrijfscultuur en de specifieke functievereisten een vragenlijst met een aantal tests opgesteld waaruit blijkt wat we van jou mogen verwachten. Wie ben jij en wat maakt jou nou jou? Wat heb jij nodig om gemotiveerd aan het werk te gaan en te blijven? Wat kan je allemaal en wat zou je nog bij kunnen leren? Deze en nog veel meer vragen krijgen wij in jouw assessment beantwoord. Afhankelijk van de functie hebben we het assessment soms uitgebreid met vragen of tests die uitwijzen of jij echt die vaardigheden voor die specifieke functie beheerst.


   Maken wij samen beter?

   Wij kunnen allebei de resultaten van het assessment downloaden en bekijken. Nadat wij de resultaten intern besproken hebben, gaan we weer met jou om te tafel om te bekijken of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Is dit het geval, dan tekenen we de arbeidsovereenkomst en kan je beginnen in jouw nieuwe baan. De resultaten van het assessment geven ons ook waardevolle informatie voor de toekomst. Wil je doorgroeien, dan kunnen we in jouw assessment zien welke specifieke cursussen jij daarvoor het beste kunt gaan volgen.

   afbeelding-cursussen


   Beter van niet?

   Blijkt op enig moment dat wij  niet verder met elkaar gaan, dan vernietigen wij jou dossier. Jij kan de resultaten van het assessment gebruiken om in toekomstige sollicitatiebrieven bij andere bedrijven goed te beargumenteren waarom nou juist jij geschikt ben voor die functie. Als onderbouwing daarbij kan je jouw op het assessment aangepaste curriculum vitae gebruiken. Daarnaast kan je concreet bekijken welke eventuele opleidingen je kunt gaan volgen om jezelf een betere partij voor een werkgever te maken.

   DocMorris maakt gebruik van HRorganizer assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DocMorris assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen