Dankzij het Dolfinarium assessment kunnen wij onze kennis overdragen. Als grootste zeezoogdierenpark in Europa doen wij er alles aan om bezoekers kennis te laten maken met onze waterbewoners. We proberen te laten zien dat het dieren zijn om van te houden en dat we ze moeten beschermen in de natuur.

Inhoudsopgave


  • Het Dolfinarium assessment waarborgt dat de vissen blijven spetteren
  • Spetter jij mee?
  • Spetteren we samen?
  • Spetter jij alleen?  • Het Dolfinarium assessment waarborgt dat de vissen blijven spetteren

   Door allerhande voorlichting tijdens de rondreis door ons dierenpark leren onze bezoekers van alles over de zeezoogdieren. In onze laboratoria leren wij en ook externe partijen van alles over de dieren. Wij geven onderzoekers de gelegenheid dat te onderzoeken wat in de natuur praktisch gezien niet te onderzoeken is, maar wel belangrijk is.

   Vanaf de vriendelijke glimlach bij de kassa tot de horecamedewerkers die dat lekkere kopje koffie brengt tot de voorlichter bij onze shows proberen wij onze bezoekers een ultieme belevenis te geven. Ook onze medewerkers achter de schermen spelen hierin een onmisbare rol. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, maken wij gebruik van een assessment bij onze sollicitatieprocedures.

   logo-dolfinarium


   Spetter jij mee?

   Je kunt bij ons online jouw motivatiebrief en curriculum vitae achterlaten. Wij beoordelen jouw informatie met als belangrijkste doel of jij binnen ons team kan passen. Sommige werkzaamheden kunnen we je namelijk aanleren als je bij ons in dienst bent. Andere werkzaamheden kan je alleen doen als je daarvoor een geschikte opleiding hebt. We willen jou graag spreken als je binnen ons team lijkt te passen. Als dit gesprek goed verloopt, vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Tijdens het assessment wordt aan de hand van een heleboel vragen een mening over jouw karakter, jouw inzet en jouw motivatie gevormd. Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt met tests bekeken of jij de vereiste vaardigheden en capaciteiten hebt. Ook wordt gekeken of jij potentie hebt om bepaalde vaardigheden nog te verbeteren.


   Spetteren we samen?

   Zodra jij het assessment hebt voltooid en wij allebei de uitslag hebben, kunnen we een goed oordeel gaan vormen over jouw toekomstmogelijkheden bij ons bedrijf. Lijken die er te zijn, dan bieden wij jou een baan aan. Jouw verdere toekomst binnen onze organisatie kunnen we op een later moment bespreken met als uitgangspunt de jouw potentie die uit het assessment is gebleken.

   afbeelding-dolfijn


   Spetter jij alleen?

   Als ergens tijdens de procedure blijkt dat jij niet geschikt bent voor de vacature waarop je gesolliciteerd hebt, kunnen we kijken naar de andere vacatures binnen ons bedrijf. Met jouw goedkeuring gebruiken wij hiervoor ook de uitslag van het assessment. Mocht er op dit moment geen geschikte vacature voor jou zijn, dan nemen wij contact met jou op zodra dat wel het geval is. Is echter gebleken dat we niet geschikt voor elkaar zijn in een arbeidsrelatie of wil jij niet meer bij ons werken, dan vernietigen wij de over jou verzamelde gegevens.

   Soms blijken er geen toekomstmogelijkheden te zijn voor jou bij onze organisatie, vanuit jou of vanuit ons. In dit geval zullen wij jouw dossier vernietigen. Zelf heb jij door de uitslag van het assessment een gedegen document in handen op basis waarvan jij kunt gaan kijken waar jij op de arbeidsmarkt wel kan gaan spetteren.

   Dolfinarium maakt gebruik van Quiris Adviesgroep assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Dolfinarium assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen