Het Focus assessment stimuleert werkgevers en werknemers. Als onderdeel van HumanTotalCare adviseren wij werkgevers en werknemers. Door ons landelijk dekkend netwerk van kantoren kunnen wij deze werkgevers en werknemers door heel Nederland bedienen.

Inhoudsopgave


  • Het Focus assessment houdt mensen aan het werk
  • Houd jij mensen aan het werk?
  • Houden wij samen mensen aan het werk?
  • Werk jij ergens anders aan?  • Het Focus assessment houdt mensen aan het werk

   Werkgevers adviseren wij hoe zij hun werknemers in het werkproces kunnen houden. Werknemers adviseren wij onder andere door ze te stimuleren hun eigen loopbaan grondig onder de loep te nemen, alles met de achterliggende gedachte ze in het werkproces te houden. Wij adviseren mensen individueel, in teamverband en zelfs de hele organisatie.

   Als specialist in het aan het werk houden van mensen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om onze medewerkers een juiste plaats te geven. Een juiste plaats stimuleert immers en voorkomt ziekmeldingen. Om onze mensen op die juiste plaats te krijgen, maken wij tijdens onze sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-focus


   Houd jij mensen aan het werk?

   Je laat ons jouw interesse voor een vacature weten door een motivatiebrief met curriculum vitae. Met de meest geschikte sollicitanten maken wij een afspraak voor een eerste gesprek. Een tevreden medewerker krijgen, begint allemaal met een wederzijds goed gevoel tijdens het eerste gesprek. Is dit het geval, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Jouw assessment houdt het beantwoorden van veel vragen en het doen van korte testen in. Uit jouw antwoorden en uit de resultaten van de testen kan het assessmentbureau filteren wat jouw persoonlijkheid is, of jij een teamplayer bent of juist niet, wat jouw capaciteiten zijn, wat jouw verbeterpunten zijn en wat jouw carrièremogelijkheden en –wensen zijn. Uiteindelijk krijgen wij een advies of jij ook de beste kandidaat bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Voor het goed kunnen invullen van bepaalde vacatures hebben wij nog meer informatie nodig. Die verkrijgen wij uit rollenspellen.


   Houden wij samen mensen aan het werk?

   Een uitgebreider beeld dan het beeld uit de rapportage van het assessment kunnen wij niet krijgen van jou. Wij volgen dan ook het advies uit de rapportage omtrent jouw geschiktheid voor de vacature en of jij binnen ons bedrijf past. Ben je geschikt, dan ga je snel aan de slag. Het rapport heeft ook jouw ambities de eventueel daarvoor nog te verbeteren capaciteiten aangegeven. Om jou in de toekomst gerichter te kunnen begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière, houden wij de rapportage daarom altijd in jouw dossier.

   afbeelding-advies


   Werk jij ergens anders aan?

   Wanneer jij niet geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt, maar wel binnen ons bedrijf past, kijken we samen of een andere functie jou ook een goed gevoel kan geven. Lukt dit niet, of geeft het assessment aan dat jij niet binnen ons bedrijf past, dan vernietigen wij jouw dossier. Met de rapportage bij de hand, kan jij gerichter zoeken naar andere geschikte vacatures die jou een goed gevoel geven. Ook jouw curriculum vitae kan je een update geven met het rapport. Jij hebt de tools in handen om ervoor te zorgen dat je zelf aan het werk blijft.

   Focus maakt gebruik van  Ixly assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Focus assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen