Met het Johan Enschedé assessment leg je het vast. Vanaf onze oorsprong in 1703 zijn wij uitgegroeid van een kleine drukkerij tot drukkerij van postzegels, waardepapieren en beveiligde documenten met klanten over de hele wereld. Tot 2016 drukten wij ook bankbiljetten voor meer dan 70 landen.

Inhoudsopgave
    • Betrouwbaarheid door het Johan Enschedé assessment
    • Ben jij betrouwbaar?
    • Zijn we samen betrouwbaar?
    • Toch maar niet samen?
    • Betrouwbaarheid door het Johan Enschedé assessment     Betrouwbaarheid is bij ons een vanzelfsprekendheid: onze producten vereisen dat. Het was dan ook een bijzondere kers op de taart dat wij ter ere van ons 300-jarig bestaan in 2003 door de toenmalige Koningin Beatrix bekroond werden en ons voortaan ‘Koninklijke Johan Enschedé’ mochten noemen.

     Om ons bedrijf nu en in de toekomst op hetzelfde hoge niveau te kunnen laten functioneren, vragen wij nogal wat van onze medewerkers. Naast betrouwbaarheid, komt hier ook een behoorlijke dosis vakkundigheid om de hoek kijken. Hierom maken wij tijdens onze sollicitatieprocedures gebruik van een assessment.

     Johan Enschede

     Ben jij betrouwbaar?     Als je bij ons solliciteert, staat jouw betrouwbaarheid natuurlijk op geen enkele wijze ter discussie. Je stuurt jouw motivatiebrief met curriculum vitae online naar ons toe. Wij gaan in gesprek met een selectie van de beste kandidaten. Na dit gesprek willen we graag dat je deelneemt aan een assessment.

     Tijdens het assessment leren wij jou eerst beter kennen. Door jouw antwoorden op vragen en een paar korte testen, leren wij meer over jouw persoonlijkheid, jouw motiverende factoren, of je goed in een team kunt werken, welke vaardigheden in orde zijn en welke nog bijgeschaafd moeten worden en jouw competenties. Je geeft inzicht in jouw toekomstperspectief en wij kunnen bekijken of dat perspectief realistisch is. Voor sommige functies vragen wij jou deel te nemen aan praktijksimulaties om te zien of jij hebt wat er nodig is voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt.

     Johan Enschede

     Zijn we samen betrouwbaar?     Door het assessment hebben we jou behoorlijk goed leren kennen. We kunnen een goede inschatting maken of jij binnen ons bedrijf past en of jij geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Pas je bij ons en binnen de functie, dan handelen we de arbeidsovereenkomst af en kan je beginnen. Ben je het toch niet helemaal voor de functie, maar wel voor ons bedrijf, dan bekijken we eventuele andere vacatures. Zit daar een geschikte vacature tussen, dan ben je alsnog welkom. Hebben we geen geschikte vacature, dan kunnen we, met jouw toestemming, jouw dossier voor toekomstige vacatures archiveren. Het assessment kijken we opnieuw in zodra er een functiewijziging plaats kan vinden. We zien hierin goed of jij geschikt bent en of er eventueel nog aanvullende vaardigheden aangeleerd moeten worden.

     Toch maar niet samen?     Leren we uit het assessment dat jij niet binnen onze organisatie past of dat jij niet geschikt bent voor de functie, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt het assessment inzetten voor toekomstige sollicitaties. Als geen ander kan je op het juiste functieprofiel solliciteren. Jouw toekomstperspectief kan je wellicht al (gedeeltelijk) verwezenlijken door juiste cursussen te gaan volgen. Je hebt immers een betrouwbare weergave van jezelf waarmee je de toekomst in kan gaan.

     Johan Enschedé maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Johan Enschedé assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen