Dankzij het Kamer van Koophandel assessment kan je zaken doen. De Nederlandse wet verplicht bedrijven om ingeschreven te zijn met ondernemingsafhankelijke gegevens. Deze inschrijvingen worden beheerd door ons. Wij zijn er voor de ondernemers van Nederland en de overheid met 20 vestigingen door het hele land.

Inhoudsopgave
    • Gegevensverzameling door het Kamer van Koophandel assessment
    • Heb jij wat nodig is?
    • Kunnen we samen bieden wat nodig is?
    • Heb jij niet wat nodig is?
    • Gegevensverzameling door het Kamer van Koophandel assessment     Wij doen al onze activiteiten binnen wettelijke kaders. Naast de inschrijving van de gegevens van bedrijven, nemen wij ook initiatieven om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen. Zo brengen wij ondernemers samen zodat zij niet allemaal het wiel uit hoeven te vinden, maar bijvoorbeeld ook een samenwerkingsverband kunnen bespreken. Hiernaast adviseren wij ondernemers op allerlei gebied. Op basis van deze ondersteuning kunnen wij de overheid adviseren over wat er leeft en waar de behoefte van ondernemers ligt.

     Wij hebben medewerkers voor alle takken van sport, want we werken voor alle ondernemers in Nederland. De uitdaging ligt in het iedere dag opnieuw creatief bezig zijn met het oplossen van de veranderende omstandigheden voor onze ondernemers. Om op voorhand een goede indruk te krijgen of jij daarvoor hebt wat nodig is, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Logo van de Kamer van Koophandel

     Heb jij wat nodig is?     Je solliciteert bij ons online door jouw motivatiebrief en curriculum vitae bij de functie van jouw keuze achter te laten. Wij nodigen jou uit om kennis te maken als je tot de beste kandidaten hoort. Vervolgens vragen wij de beste kandidaten uit de gesprekken om deel te nemen aan een assessment.

     Wij hebben een profiel gemaakt van de medewerkers die goed binnen onze organisatie passen en daarnaast voor de specifieke vacature waarop jij gesolliciteerd hebt. Doel van het assessment is te bekijken aan beide profielen voldoet. Dat begint met een vragenlijst om jou als persoon en jouw motivaties te leren kennen. Daarna komen er nog meer vragen en een aantal testen. Hiermee wordt bekeken wat jouw vaardigheden en competenties zijn en wat jij in de toekomst wilt bereiken, wat de weg is die je daar nog voor af moet leggen en of jij dat ook zou kunnen. Soms is het voor een functie nodig om te zien hoe jij jouw werkzaamheden aan zou pakken. Dit gebeurt door jou een aantal praktijksituaties voor te leggen.

     Nodig

     Kunnen we samen bieden wat nodig is?     Zoals gezegd kunnen we dankzij het assessment goed inschatten of jij binnen onze organisatie past en of jouw profiel ook bij het functieprofiel aansluit. Is dit beide het geval, dan kunnen we de arbeidsvoorwaarden gaan bespreken en ben je aangenomen. Pas je binnen onze organisatie, maar wel binnen een ander functieprofiel, dan bespreken we dat en bij wederzijds akkoord ben je alsnog aangenomen. Het assessment geeft ons hiernaast een duidelijke weergave van jouw toekomstige mogelijkheden. Bij iedere voorgenomen functiewijziging zullen wij daarom eerst het assessment ter hand nemen.

     Heb jij niet wat nodig is?     Is de uitslag van het assessment dat jij helemaal niet binnen onze organisatie past, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt de uitslag gebruiken om gerichter te solliciteren op functies waarvan het functieprofiel wel bij jouw profiel aansluit. Je weet in ieder geval welke acties nodig zijn om wel jouw toekomstperspectief waar te maken.

     Kamer van Koophandel maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Kamer van Koophandel assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen