Het Leger des Heils assessment kan bestaan door Gods liefde. Wij geven ieder mens een eerlijke kans. Daarom komen wij op voor de mensen die geen andere hulp hebben. De kracht om te helpen krijgen wij door de liefde van God, waarmee wij ook iedereen kennis willen laten maken.

Inhoudsopgave
    • Het Leger des Heils assessment zorgt voor haar medemens
    • Wat is jouw overtuiging?
    • Hebben we dezelfde overtuiging?
    • Werken we niet samen uit dezelfde overtuiging?
    • Het Leger des Heils assessment zorgt voor haar medemens     Hulpbehoevende mensen komen vaak bij ons binnen omdat ze opvang nodig hebben. Ze hebben geen onderdak meer en vinden bij ons goed voer en een veilige stal. Wij verschaffen deze mensen de basisbehoeften om te kunnen leven. Vanuit deze situatie begeleiden we ze naar een zo normaal mogelijk leven, waarbij ze ons niet meer nodig hebben. Deze begeleiding bestaat niet alleen uit het vinden van een verblijfplaats, wij bieden ook hulp bij het vinden van werk.

     Onze medewerkers verrichten dus bijzonder dankbaar werk. Zij worden niet alleen geholpen en ondersteund door elkaar, maar vooral door Gods liefde. Onze medewerkers hebben daarom allemaal een christelijke levensovertuiging. Wij hebben de beschikking over betaalde medewerkers, stagiair(e)s en vrijwilligers. Om ons bijzondere werk op de beste manier voort te kunnen zetten, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

     Logo van het Leger des Heils

     Wat is jouw overtuiging?     Je kunt bij ons solliciteren door jouw motivatiebrief met curriculum vitae achter te laten op onze site. Wij hechten er veel waarde aan te lezen hoe jouw christelijke levensovertuiging eruit ziet. Vervolgens nodigen wij de meest geschikte kandidaten uit om met ons in gesprek te gaan en als wij beiden verder willen voor een assessment.

     Op basis van iedere specifieke functie hebben wij een assessment gemaakt. Wij vragen jou dit online te gaan doen. Je krijgt vragen en testen, waar uiteindelijk belangrijke informatie over jouw persoonlijkheid, vaardigheden en competenties uitrolt. Daarnaast zien we welke sterke en minder sterke punten jij hebt en hoe jij jezelf in de toekomst nog verder kan en wilt ontwikkelen. Voor sommige functies vragen wij jou deel te nemen aan praktijksituaties om een goed beeld van jouw manier van werken te krijgen.

     mogelijk in Engels geschreven

     Hebben we dezelfde overtuiging?     Vanuit de uitslag van het assessment en de onze bevindingen van het eerste gesprek bekijken wij of jij bij ons en de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, past. Is dit het geval, dan willen we graag zo snel mogelijk met jou aan het werk. Ook als een andere, beschikbare functie beter bij jou past, willen we zo snel mogelijk aan het werk. Past een andere functie beter, maar is deze op dit moment niet vrij, dan bewaren wij jou gegevens om contact met jou op te nemen zodra deze functie vrij is.

     Jouw personeelsdossier bevat voor jouw verdere loopbaan bij ons de uitslag van het assessment. Bij toekomstige functiewisselingen kunnen wij samen met jou en jouw assessment bekijken welke mogelijkheden voor jou open staan of welke aanvullende cursussen jij nodig hebt om naar een bepaalde functie toe te groeien.

     Werken we niet samen uit dezelfde overtuiging?     Geeft de uitslag van het assessment aan dat wij niet bij elkaar passen, dan vernietigen wij jouw dossier. Met de uitslag van het assessment op zak kan jij bekijken welke vacatures wel goed bij jouw profiel passen. Je kunt de uitslag gebruiken om ergens anders, met jouw overtuiging aan de slag te gaan.

     Leger des Heils maakt gebruik van HRorganizer assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Leger des Heils assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen