Het Loyens & Loeff assessment gaat samen. Wij zijn in 2000 ontstaat uit een fusie tussen het fiscale kantoor Loyens & Volkmaars en het advocaten- en notariskantoor Loeff Claeys. Inmiddels werken we wereldwijd met 1500 medewerkers vanuit kantoren in Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland en belangrijke financiële centra.

Inhoudsopgave
    • Het Loyens & Loeff assessment gaat voor het totaalplaatje
    • Wat is jouw plaatje?
    • Pas jij in het totaalplaatje?
    • Vormen we samen geen plaatje?
    • Het Loyens & Loeff assessment gaat voor het totaalplaatje     Wij zijn een advocaten-, notaris- en fiscaal advieskantoor voor bedrijven die in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland gevestigd zijn en vanuit daar lokaal of internationaal opereren. Naast onze vestigingen beschikken wij ook over landenbureaus. Mocht ons eigen netwerk onvoldoende zijn om onze relaties de beste oplossingen te bieden, dan hebben wij ook korte lijnen met andere adviesbureaus.

     Om iedere keer opnieuw de beste oplossing te bieden voor onze relaties, werken wij samen in teams waarbij ieder specialisme aanwezig is. Onze medewerkers zijn, samen met hun team, dus echt van alle markten thuis. De beste oplossing vereist ook de beste medewerkers en daar beschikken wij over. Eén van de redenen hiervoor is dat wij gebruik maken van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

     Logo van Loyens & Loeff

     Wat is jouw plaatje?     Vind je op onze site een interessante vacature, laat ons dit weten door jouw motivatiebrief en curriculum vitae te sturen. Wij maken een eerste selectie en nodigen de meest interessante kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. We tasten van beide kanten de verwachtingen af en bekijken of we verder willen met elkaar. Als we verder willen met elkaar, vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     Doel van het assessment is om meer over jou als persoon te weten te komen. Daarnaast willen we graag jouw vaardigheden en competenties op het gebied van teksten begrijpen en interpreteren, rekenkundig vermogen en denkvermogen inschatten. Voor een aantal functies willen we ook graag zien hoe jij werkt door jou aan het werk te zetten met een praktijksimulatie. In alle situaties krijgen we ook inzicht in jouw sterke punten en punten die je sterk zou kunnen maken.

     Assessment met vergrootglas

     Pas jij in het totaalplaatje?     Is de uitslag van het assessment positief, dan blijkt dat we bij elkaar passen en dat jij ook op de juiste vacature hebt gesolliciteerd. We gaan dan verder met jou in gesprek. Je leert dan ook je beoogde toekomstige manager kennen. Willen we hierna nog steeds met elkaar verder, dan doen wij jou een aanbod.

     Het assessment heeft ook nog toekomstige voordelen. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zowel op het gebied van vakkennis als op het gebied van doorgroeimogelijkheden vervullen wij een stimulerende functie. De uitslag van het assessment geeft ons beiden hiervoor goede aanknopingspunten.

     Vormen we samen geen plaatje?     Besluiten wij om wat voor reden dan ook om niet met elkaar verder te gaan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt de waardevolle uitslag van het assessment in handen en kunt daarmee jouw kansen op de arbeidsmarkt inventariseren en uitbreiden. Je kunt de functies waarop jij solliciteert aanpassen aan jouw competenties en vaardigheden. Samen met jouw aangepaste curriculum vitae schets jij op voorhand het totaalplaatje van jezelf voor jouw nieuwe werkgever.

     Loyens & Loeff maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Loyens & Loeff assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen