Het Lumens groep assessment regelt het voor Brainport. Wij zijn een welzijnsorganisatie voor het gebied Brainport, ofwel de Metropoolregio Eindhoven. Met ruim 300 betaalde medewerkers en nog veel meer vrijwilligers zijn wij in actie in de regio Eindhoven en de 21 omliggende gemeenten.

Inhoudsopgave
    • Samenwerking werkt dankzij het Lumens groep assessment
    • Help jij een betere toekomst te bouwen?
    • Helpen we samen een betere toekomst te bouwen?
    • Helpen we iemand anders?
    • Samenwerking werkt dankzij het Lumens groep assessment     Wij helpen mensen om zelf hun sterke punten te ontdekken en die, onder begeleiding, zelf uit te bouwen om zelf een betere toekomst op te bouwen. In dit hele proces zijn wij de gids. Wij hebben medewerkers van allerlei sociale specialismen in huis. Door een goede samenwerking met onze onmisbare vrijwilligers en onze aanspreekpunten binnen de gemeenten, zijn wij bijzonder tevreden over de resultaten die wij helpen te bereiken.

     Een gevarieerd beroep, met veel voldoening, dat is wat wij onze medewerkers kunnen bieden. Als specialist in het mensen zelf een betere toekomst voor zichzelf te laten bouwen, geven wij onze medewerkers ook alle mogelijkheden dit voor zichzelf te doen. Om de juiste persoon te kunnen aanstellen in een functie, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

     Logo van Lumens groep

     Help jij een betere toekomst te bouwen?     Via onze site vind je onze vacatures. Zit er een leuke voor jou tussen, solliciteer dan online door jouw motivatiebrief met curriculum vitae voor ons achter te laten. Wij bekijken alle reacties en willen de beste kandidaten graag ontmoeten. Gaat dit gesprek voor beide partijen goed, dan willen we graag verder nadat jij een assessment hebt gedaan.

     Online, op een plaats waar jij wilt en over een computer met internet beschikt, ga je in alle rust aan de slag. Je beantwoordt allerlei vragen en doet een aantal testen. Analyse van de resultaten hiervan levert ons informatie over jou als persoon en of jij ook met onze andere medewerkers samen kan werken. Belangrijk is natuurlijk of je al over de voor de functie benodigde vaardigheden beschikt en welke stijgende ontwikkelingen wij hierin nog kunnen verwachten. Ook wordt gekeken welke competenties jij hebt en of deze nog verbeterd kunnen worden. Vind jij voldoening uit het werken bij ons en hoe kunnen wij jou in de toekomst nog verder uitdagen, zijn ook vragen die beantwoord worden. Tot slot komen we ook te weten wat jouw toekomstdromen op zakelijk gebied zijn.

     Afslag naar de toekomst

     Helpen we samen een betere toekomst te bouwen?     De gegevens uit het assessment zijn belangrijk bij het bepalen of jij optimaal kunt functioneren bij ons en in de functie die je wilt. Blijkt dit het geval, dan bespreken wij jouw arbeidsovereenkomst bij ons. Blijkt dat je niet geschikt bent voor de functie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor een andere functie. Komen we hier uit, dan bespreken we alsnog jouw arbeidsovereenkomst. Gedurende de rest van jouw loopbaan bij ons stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen door jezelf verder te ontwikkelen. Het assessment geeft ons beiden de juiste informatie over bijvoorbeeld de opleidingen die jij kunt gaan doen.

     Helpen we iemand anders?     Ben jij het toch niet helemaal voor ons of zijn wij het niet helemaal voor jou, dan gaan we niet verder en vernietigen wij ons dossier over jou. Jij kunt de gegevens uit het assessment als gids gebruiken. De gids die jou de weg wijst om voor jezelf een betere toekomst te bouwen.

     Lumens groep maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Lumens groep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen