Het Menea assessment staat voor MENs En Arbeid. Als één van de werkmaatschappijen van Menea Holding B.V. houden wij al meer dan 30 jaar bezig met de meest optimale werksituatie voor personen en bedrijven te creëren. We doen dit in nauwe samenwerking met de andere twee werkmaatschappijen: Psychologisch Adviesbureau Hof en Menea P-Zet.

Inhoudsopgave
    • Het Menea assessment zet iedereen op de juiste plaats
    • Waar zit jij goed?
    • Zit het goed tussen ons?
    • Zit het niet goed?
    • Het Menea assessment zet iedereen op de juiste plaats     Een medewerker die de juiste functie binnen het juiste bedrijf heeft, is een blije medewerker. Een blije medewerker behaalt goede resultaten en van goede resultaten groeit het bedrijf en daarvan worden werkgevers blij. Om ons doel te bereiken, adviseren wij zowel de medewerkers als de werkgevers op gebieden als re-integratie tot outplacement en alles er tussenin.

     Blije medewerkers en blije werkgevers, daar gaan wij voor. Onze medewerkers stellen hiervoor alles in het werk door onze adviezen en begeleiding geheel op de maat van de individuele situatie aan te passen. Om ook onze medewerkers blij te houden, stimuleren wij de ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers. Ook krijgen wij onze medewerkers op de juiste plaats door gebruik te maken van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Het logo van Menea

     Waar zit jij goed?     Je kunt bij ons online solliciteren door jouw curriculum vitae met motivatie te uploaden. In eerste instantie bekijken wij vooral jouw werkervaring en opleidingen, jou als persoon ontdekken we graag op een andere manier. Lijk je bij ons goed te zitten, dan gaan we eerst in gesprek. Het matchen van medewerkers met de juiste organisatie en de juiste functie is ons werk, dus na dit gesprek ga je deelnemen aan ons assessment.

     Het assessment wat jij gaat doen, is volledig aangepast aan de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Aan de hand van jouw antwoorden op vragen en testen gaan onze psychologen op in jouw wereld en ontdekken jouw persoonlijkheid, jouw vaardigheden en jouw competenties. Ook wordt duidelijk of jij bij ons goed kan zitten en of de functie ook echt iets voor jou is. Na verdere analyse komen ze achter jouw innerlijke drive en jouw carrièrewensen. Soms wordt ook jouw werkwijze bekeken in fictieve praktijksituaties.

     Blije emoticon

     Zit het goed tussen ons?     De uitslag van het assessment is voor ons leidend in het vraagstuk of wij bij elkaar passen en of jij de geschikte kandidaat bent voor de vacature. Na het assessment kunnen we dus de sollicitatieprocedure afronden. Bij gebleken geschiktheid kan je snel beginnen. Het assessment blijft leidend in jouw carrière bij ons. Zodra jij wilt groeien of wij groeimogelijkheden in jou zien, zal het verslag aangeven welke cursussen of opleidingen jij nog moet doen om te komen waar we samen willen dat jij komt.

     Zit het niet goed?     Zijn we niet geschikt voor elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een document waarmee jij voor jezelf aan de slag kunt. Je weet voor welke vacatures jij geschikt bent en kan een toekomstige werkgever overtuigen door jouw curriculum vitae aan het assessment aan te passen. Met de uitslag van het assessment ontdek jij waar jij een blije werknemer kunt worden.

     Menea maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Menea assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen