Het MSD assessment bestaat al eeuwen. Sinds onze oprichter zijn eerste apotheek in de 17e eeuw in Duitsland kocht, zijn wij als bedrijf gegroeid naar wat we nu zijn: één van de grootste farmaceutische bedrijven van de wereld. Wij hebben in Nederland alleen al bijna 5600 medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het MSD assessment gaat voor alle farmaceutische branches
    • Welke branche ga jij voor?
    • Ga je met ons mee?
    • Ga je niet met ons mee?
    • Het MSD assessment gaat voor alle farmaceutische branches     Wij produceren niet alleen de chemische geneesmiddelen, maar zijn ook actief op het gebied van biologische geneesmiddelen en vaccins. Ook de diergeneeskunde kan bij ons terecht voor haar geneesmiddelen. Hiernaast nemen wij onze verantwoordelijkheid door onder andere het sponsoren van goede doelen en het onder werktijd faciliteren van vrijwilligerswerk voor onze medewerkers.

     Ten aanzien van onze medewerkers voelen wij ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en binnen ons bedrijf zijn er oneindig veel carrièremogelijkheden. Wij beginnen hier al mee door tijdens de sollicitatieprocedure onze sollicitanten serieus te nemen en in hen te investeren. Niet alleen door een antecedentenonderzoek, maar ook door serieus op zoek te gaan naar de mogelijkheden door een assessment.

     Logo van MSD

     Welke branche ga jij voor?     Als wij een leuke vacature voor je hebben en jij past binnen het profiel, dan nodigen wij jou uit om online te solliciteren door jouw motivatiebrief met curriculum vitae te uploaden. Zien wij wat in jou, dan nodigen wij jou uit om te komen praten. Onder het genot van een kopje koffie praat je met de recruiter. Zien we wat in elkaar, dan kom je nog een keer koffie drinken, maar dan met je toekomstige manager en een aantal van jouw teamleden. Gaat ook dit gesprek goed, dan ga je een assessment doen.

     Jouw assessment bestaat uit vragen en een aantal korte testen. Hieruit kan het assessmentbureau opmaken welke persoonlijkheid jij hebt, wat jou motiveert en wat jouw talenten en minder sterke punten zijn. Ook laat jij zo zien over welke vaardigheden en competenties jij beschikt en wat het einddoel van jouw carrière is. Eventueel wordt het assessment nog aangevuld met praktijksituaties, waardoor jouw werkwijze onderzocht kan worden.

     Branche

     Ga je met ons mee?     De indruk die jij achtergelaten hebt tijdens de gesprekken en de uitslag van jouw assessment combineren wij tijdens een interne evaluatie. We weten nu of jij bij onze organisatie past en ook of de functie bij jou past. Het is tijd om te beslissen over jouw aanstelling. Zijn we tevreden, dan doen wij jou een aanbod.

     Samen met jou en de uitslag van het assessment kunnen wij toekomstige doelen vaststellen. Hoe kan jij jouw einddoel voor je carrière bereiken, wat kunnen wij jou daarin bieden. Ook tijdens voorgenomen functiewijzigingen zullen wij telkens de uitslag van het assessment raadplegen om te zien of jij geschikt bent of nog aanvullende cursussen nodig hebt.

     Ga je niet met ons mee?     Passen we toch niet bij elkaar of gaan we om een andere reden niet met elkaar verder, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt op pad, met het assessment in jouw achterhoofd. Op pad naar een functie die nu al of juist in de toekomst, na jouw eventuele opleidingen, bij uitstek bij jouw vaardigheden en competenties past.

     MSD maakt gebruik van Ranger Human Capital assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in MSD assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen