Het PwC assessment heeft er vertrouwen in. Wij zijn in 1998 ontstaan door een fusie tussen Price Waterhouse en Coopers & Lybrand. Beide bedrijven waren rond 1850 al actief. PwC heeft firma’s in 158 landen en meer dan 250.000 ontvangen maandelijks hun loonstrookje van ons. In Nederland werken we met 5.000 medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het PwC assessment geeft vertrouwen
    • Beschik jij over de meest actuele kennis?
    • Gaan we samen voor de meest actuele kennis?
    • Gaan we apart?
    • Het PwC assessment geeft vertrouwen


     Het PwC assessment geeft vertrouwen

     Vertrouwen geven, dan willen wij binnen onze maatschappij doen. Door onze verschillende disciplines in teams samen te bundelen, kunnen wij een totaaloplossing voor onze klant bieden. Wij doen dat op het gebied van accountancy, belastingadvies en advies bij alles wat te maken heeft met het veranderen van een bedrijf van onze klant.

     Om ons werk goed te kunnen doen, moeten we over de meest actuele informatie beschikken. Niet alleen de meest actuele informatie van onze klanten, maar zeer zeker ook de meest actuele vakkennis. Continue training van onze medewerkers is voor ons dan ook niet meer dan normaal. Van belang hierbij is wel dat iedere medewerker ook op de juiste plaats binnen ons bedrijf zit. Hierom maken wij gebruik van een assessment tijdens onze selectieprocedure.

     Logo van PwC

     Beschik jij over de meest actuele kennis?     Je solliciteert bij ons op een vacature door jouw motivatie en curriculum vitae online onder de aandacht van onze recruiter te brengen. Bij interesse van onze kant, vragen wij direct om deel te nemen aan een assessment. Het verschilt per functie of jij een online-assessment kunt doen of naar een extern assessmentbureau gaat voor jouw assessment.

     Als je een online-assessment gaat doen, krijg je allerlei vragen en testen. Wij kunnen uit jouw antwoorden filteren wat jouw persoonlijkheid is, of jij in teamverband kan werken, wat jou motiveert, wat jouw capaciteiten zijn en welke punten voor verbetering vatbaar zijn. Pas jij binnen onze organisatie is hierbij de belangrijkste vraag die wij beantwoord krijgen. We kijken ook naar jouw rekenkundig en taalkundig inzicht en jouw manier van interpreteren van teksten.

     Voor sommige functies is het nodig dat je naar een assessmentbureau gaat voor het assessment. Natuurlijk krijgen we ook te horen wat we uit het online-assessment te weten zouden komen. Daarnaast wordt jij geobserveerd en beoordeeld tijdens praktijksituaties. We krijgen dan een goed beeld over hoe jij de capaciteiten die jij hebt in de praktijk brengt en of dat ook binnen onze organisatie past.

     Kennis op z'n Engels geschreven

     Gaan we samen voor de meest actuele kennis?     Nadat de uitslagen van het assessment bij ons binnengekomen zijn, neemt onze recruiter contact met jou op om ze met je te bespreken. Wij hebben de uitslagen dan al intern besproken, dus je hoort gelijk of je door bent naar de volgende ronde. Ben je door, dan kom je voor het eerst bij ons over de vloer. Je krijgt eerst een gesprek met jouw te verwachten collega’s. Gaat dit goed, dan ga je een volgend gesprek in met een partner en jouw toekomstige leidinggevende. Gaat ook dit gesprek goed, dan doen wij jou een aanbod.

     Gaan we apart?     Als er geen aanbod komt of jij ziet er toch vanaf om bij ons te werken, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt jouw sollicitatiebrieven en curriculum vitae volledig aanpassen aan de meest actuele kennis van de uitslagen van jouw assessment en op een functie met waar jouw profiel voor gevraagd wordt, solliciteren.

     PwC maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in PwC assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen