Het Remeha assessment ontwikkelt zich. Rond 1920 zijn wij begonnen als een fietsenwinkel. De verkoop van onderdelen ten behoeve van verwarmingsinstallaties was onze eerste kennismaking met die branche. Het bracht ons ertoe om een gietijzeren cv-ketel te gaan ontwikkelen. In de tegenwoordige tijd zijn wij met meer dan 500 medewerkers internationaal actief.

Inhoudsopgave


  • Het Remeha assessment zorgt voor warmte
  • Waar word jij warm van?
  • Worden wij warm van elkaar?
  • Slaat de vonk niet over?  • Het Remeha assessment zorgt voor warmte

   Wij zijn één van de grootste onderdelen van BDR Thermea Group, maar niet het enige. Het grote voordeel daarvan is niet alleen dat wij één van de grootste spelers op de Europese markt zijn, maar ook dat de sterke punten van alle onderdelen samen het grotere geheel vormen. Hierbij denken we aan ontwikkeling, onderzoek en daarmee goed in kunnen spelen op de behoeften van de lokale markten.

   Samenwerking maakt sterk, zo staan wij ook tegenover onze medewerkers. Zonder onze medewerkers hadden we niet zo ver geschopt. We zijn dan ook zorgzaam voor onze medewerkers. Wij gaan voor een goede balans tussen werk en thuis, lichaam en geest en bieden volop ontwikkelmogelijkheden. Om op de goede plaats bij ons te beginnen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze selectieprocedure.

   logo-remeha


   Waar word jij warm van?

   Om bij ons te solliciteren vul je online het sollicitatieformulier in en vult deze aan met een motivatie en curriculum vitae. We nemen contact met jou op om de verdere procedure kort te bespreken, je hoort dan dus ook of je op gesprek mag komen. Het eerste gesprek is voor ons beiden een ‘snuffelgesprek’, even kennismaken. Gaat dit goed, dan gaan we voor een tweede gesprek waarin we de diepte in gaan. Als dit gesprek ook goed gaat, vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment staat vooral in het teken van de vragen of wij bij elkaar passen en of de betreffende functie bij jou past. We vragen daarom alle mogelijke vragen om in te kunnen schatten wat jouw persoonlijkheid is. Ook willen we graag weten waar jij warm van wordt en waar hoe we jou in de toekomst warm kunnen houden. Aan de hand van andere vragen en een aantal tests krijgen we een beeld van jouw vaardigheden en competenties. Het hele assessment wordt online afgenomen, op een door jou uit te kiezen plaats waar jij de beschikking hebt over een computer met internet.


   Worden wij warm van elkaar?

   De eerste twee gesprekken ben je door, het assessment is achter de rug en wij hebben de beste kandidaat geselecteerd. Deze kandidaat krijgt een aanbod. Is een andere kandidaat de nieuwe werknemer geworden, maar passen wij ook bij elkaar, dan bekijken we samen of een andere vacature bij jou past. De uitslag van het assessment geeft een duidelijk beeld van jouw carrièremogelijkheden en de ontwikkelingen die jij daarvoor nog moet doorlopen. Het zal dus een veel geraadpleegd document zijn tijdens jouw carrière bij ons.

   afbeelding-kandidaat


   Slaat de vonk niet over?

   Is er geen carrière voor jou bij ons weggelegd, dan vernietigen wij jouw gegevens. Jij kunt met het assessment aan de slag door de juiste cursus te gaan volgen om verder te komen of op de juiste vacature die naadloos bij jouw profiel aansluit te solliciteren. Met jouw aan het assessment aangepaste curriculum vitae loopt een andere organisatie vast warm voor jou.

   Remeha maakt gebruik van PiCompany assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Remeha assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen