Dankzij het Synobsis Nederland B.V. assessment kunnen onze klanten zich bezighouden met de activiteiten waar zij goed in zijn: hun functionele bedrijfsvoering. Wij nemen de zorg voor de digitalisering van de bedrijfsprocessen bij onze klanten uit handen, helemaal naar hun eigen smaak.

Inhoudsopgave


  • Het Synobsis Nederland B.V. assessment past zich aan de wens van de klant aan
  • Pas jij je aan de klant aan?
  • Passen wij ons samen aan de klant aan?  • Het Synobsis Nederland B.V. assessment past zich aan de wens van de klant aan

   Wij kijken samen met onze klant naar de behoefte voor de digitalisering van de procesvoering naar de eindklant. Onze rol bestaat aanvankelijk uit het adviseren van de werkwijze, waarna wij gaan bouwen aan de oplossende maatwerkapplicatie en vervolgens weer samen met onze klant voor implementatie zorgen.

   Wij werken in multidisciplinaire teams om de beste oplossing voor onze klant te bouwen. Hiervoor hebben wij de beste mensen nodig. We investeren dan ook graag in onze medewerkers, niet alleen zakelijk maar ook privé. Om de beste mensen te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

   v


   Pas jij je aan de klant aan?

   Via ons sollicitatieformulier kan je op een specifieke vacature solliciteren. Voeg je motivatie en curriculum vitae bij, zodat wij een eerste selectie kunnen maken. Bij deze selectie nemen wij ook de eerder ontvangen (open) sollicitaties mee. De beste kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek op kantoor. De kandidaten die hierbij als beste naar voren komen, vragen wij deel te nemen aan een assessment.

   De eerste fase van het assessment bestaat uit een vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden kunnen psychologen een persoonlijkheidsprofiel van jou schetsen. Ook kunnen ze uitspraken doen over jouw voorkeuren van werken en jouw ambities. In deze fase wordt duidelijk of jij als persoon binnen ons bedrijf past. De tweede fase bestaat uit nog meer vragen en een aantal testen. Psychologen gaan hiermee aan de slag om uitspraken te kunnen doen over jouw vaardigheden, competenties en zwakke en verbeterpunten. In deze fase wordt duidelijk of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Soms wordt deze fase afgesloten met een gesprek met een psycholoog. Bij een aantal functies is, om echt een volledige indruk te krijgen over hoe jij werkt, deelname aan een rollenspel nodig.


   Passen wij ons samen aan de klant aan?

   Aan de hand van het assessment kunnen we de beslissing nemen welke kandidaat we voor gaan stellen aan de toekomstige leidinggevende. Gaat ook dit gesprek goed, dan volgt er een aanbod van onze kant. Ben jij niet de nieuwe werknemer, maar pas jij wel bij ons, dan kunnen we samen naar een andere vacature kijken. Gaat het gesprek met die manager goed, dan krijg je alsnog een aanbod. Is er op dit moment geen geschikte vacature, dan kunnen wij in onderling overleg beslissen om jouw gegevens in onze database te houden voor toekomstige vacatures. Als je dit niet wilt, vernietigen wij jouw dossier uit privacyoverwegingen.

   De uitslag van het assessment zal als rode draad door jouw loopbaan bij ons lopen. Jouw ontwikkeling op alle vlakken stimuleren wij bijzonder. De uitslag geeft ons duidelijk aan welke punten jij als eerste beet moet gaan pakken om de eerste carrièrestap binnen ons bedrijf te kunnen maken.

   afbeelding-aanpassing

   Synobsis Nederland B.V. maakt gebruik van Van Harte & Lingsma assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.    

Artikelen in Synobsis Nederland B.V. assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen